Sydvest'n spilte opp til dans på Tangvalldagen 2022, og noen våget seg på en svingom etter hvert. (Foto: Jon Aamodt)

- Når alle smiler er det vel bra

  Jon Aamodt
  08. juli 2022
  19:15
Trylleshow, gaveshow, ballongkunstner og levende musikk fra scenen var noe av det som ble servert publikum som besøkte Tangvall da Søgne Handelsforening fredag inviterte til Tangvalldagen 2022. 

Fint vær og butikker som har med seg utstillinger og tilbud ut på gaten spiller nok også en vesentlig rolle for at mange la turen innom sentrum av Søgne denne dagen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Mye folk, men god flyt
- Inntrykket jeg har fra mange butikker her i dag er at det er god handel. Det er masse folk, men alt flyter greit, og det er ikke trengsel, akkurat passe til at folk får handlet og får god service fra butikkenes ansatte, sier Birthe Larsen fra styret i handelsforeningen. 

Det er samme inntrykk N247 får etter å ha snakket med butikkeiere på Tangvall. 

- For meg er det første gangen vi har Tangvalldagen etter at jeg overtok sportsbutikken, men når vi ser at alle går rundt og smiler og er fornøyde er vel det et godt tegn på at folk trives og at vi gjøre noe folk synes er ok, sier Morten Langenes til N247. 

Bildet under: Trylleshowet var et høydepunkt for de minste blant publikum som i stor spenning hadde benket seg foran scenen på torvet fredag. (Foto: Jon Aamodt).

Bildet under: Tangvalldagen 2022 ble avsluttet med skumparty for den yngre garden, et populært innslag med mange fornøyde deltakere. (Foro: Janne K. Aamodt).
Sist oppdatert 08.07.2022 klokken 20:29 av Jon Aamodt

Søgne Ungdomslag stilte med grill og tok seg av matservering til publikum på Tangvalldagen. (Foto: Jon Aamodt)

Store og små samlet seg for å få med seg underholdning fra scenen på Tangvall fredag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no