Fredag inviterer Søgne Handelsforening til Tangvalldagen og lover gode tilbud og gøyal underholdning for store og små. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

- Klart for Tangvalldagen fredag

  Jon Aamodt
  06. juli 2022
  16:42
Fredag 8. juli er det igjen klart for Tangvalldagen når Søgne Handelsforening inviterer til en dag med variert underholdning for store og små og holder samtidig kveldsåpne butikker. 

- Vi gleder oss veldig til å se et yrende folkeliv på Tangvall og håper på akkurat passe sol og varme til å tilbringe noen timer av fredagen på Tangvall, sier Birthe Larsen på vegne av handelsforeningen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Langåpent
- Butikkene holder åpent fra klokken 09.00 til 21.00, utenom de butikkene som normalt har enda lengre åpningstid. I tillegg har vi lagt opp til et variert program med underholdning for barn og voksne, sier Larsen. 

Hun lover flere konkurranser og gaveshow med flotte premier i løpet av dagen. 

- Vi får også i år besøk med trylleshow med Steinar Thelen, et innslag vi vet er veldig populært, ellers blir nok konserten med Sydvest'n trekkspillklubb ett av dagens høydepunkter. Dette er flere av de tidligere medlemmene i Lindesnes trekkspillklubb som nå spiller sammen, utdyper hun. 

Garasjen treningssenter vil være til stede og har lagt opp til morsomme økter hvor det vil være konkurranser med gøyale premier. 

- Ta middagen på Tangvall
- Vi er veldig fornøyde med at vi igjen har med oss Søgne Ungdomslag som medarrangør. De holder grillen varm og servere mye snadder, så ta gjerne med familien og ta middagen her på Tangvall, sier Larsen (bildet). 

Mot slutten av dagen rigges det til stort skumparty for den yngre garden. 

- Det blir vel noen som må hjem og skifte etter denne opplevelsen, derfor legger vi denne delen av underholdningen til slutten av dagens program. Ta med godt humør og møt opp til en dag med flotte opplevelser på Tangvall, men bruk gjerne buss, sykkel eller bare spaser til Tangvall dersom du bor i nærheten. Som mange har fått med seg kan det være en utfordring å finne parkering her akkurat nå, så bruk alternativt fremkomstmiddel dersom du har mulighet, avslutter Birthe Larsen fra Søgne Handelsforening. 
Sist oppdatert 06.07.2022 klokken 17:53 av Nicolai Prebensen

Mot slutten av dagen blir det stort skumparty for den yngre garde. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no