Folkefest på Høllebrygga

  Nicolai Prebensen
  05. juli 2014
  14.16
Det ble en skikkelig folkefest på Høllebrygga lørdag formiddag. N247 skrev fredag at skipper Frode Jensen, familie, mannskap og aksjonærer inviterte bygdas folk til dåp lørdag. Og folk kom til Høllen.

Flere hundre mennesker var ombord og studerte Tempo nøye. Etter at samboer til Frode, Lise Lunde hadde knust champagneflasken mot skutesiden, brøt det ut jubel på brygga. Så serverte hun fiskesuppe fra sitt eget kjøkken i Marnardal.

- Jeg er strålende fornøyd med at det kom så mange til Høllen i dag. Vi har holdt på denne datoen lenge, og det var fantastisk at vi rakk det, sa Frode til N247 like før nye Tempo ble Tempo.

Samtlige N247 snakket med på brygga lørdag ettermiddag var mektig imponert over bygdas nye reketråler, og kolleger uttrykte beundring for det Frode Jensen og selskapet Tempofisk AS har fått til.


55 år siden
Det er 55 år siden en så stor båt ble døpt i Høllen. Den aller siste var i 1959 hvor MS "Hellesund" fikk sitt navn og det var også det siste byggenummeret på verftet i Høllen.

Også den gang ble gjestene traktert med god mat. Jostein Andreassen forteller at på menyen stod vestkystsalat, oksehalesuppe, kalkungarni og iskake ala Klubben.
Sist oppdatert 05.07.2014 klokken 14.43 av Nicolai Prebensen

Frode Jensen med samboer Lise Lunde og barna Ingvild og Sondre på Høllebrygga lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Frode Jensen gjør klart til dåp. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no