Helge Pettersen har travle dager hjemme på gården før høysesongen tar til. (Foto: Arild Hansen)

Tofteland Gård: Tilbyr sommerjobber

  Arild Hansen
  25. juni 2022
  09:19
- Jeg er på søk etter sommerhjelp til salgsbodene mine på Tangvall, på Lund og i Kjosbukta. Det ganske så kjapt også, sier Helge Pettersen ved Tofteland gård i Søgne med et godt smil.
 
Tre boder
Foruten salgsbodene på Tangvall og på Torvet inne i sentrum, har bonden i Søgne ledige sommerjobber ved de tre salgsstedene.

- Det handler om salg av nesten all slags frukt, grønt og bær. Det er en trivelig og grei jobb, og jeg er på søk etter utadvendte, blide og hyggelige mennesker som liker å prate med kunder, og ta i et tak, sier Helge Pettersen til N247 like før helga starter opp.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- De kan gjerne begynne å jobbe så kjapt det lar seg gjøre. Bodene er på plass. De mangler bare folk og alle varene.
 
Hjulene i gang
Helge har jobbet med frukt, grønt og bær i 46-47 år. Først sammen med faren Tønnes på Tangvall Gård, og siden 1990 har han drevet virksomheten på Tofteland.

- Joda, jeg begynner å få noen år på nakken, og må jo holde hjulene i gang, vet du, ler den blide bonden, som også har solgt juletrær i rundt 50 år.

- Det blir å jobbe fra rundt 09-10.00 fra mandag til og med lørdag og frem til i 17.00-tiden. Nå får vi jo se hvor mange som kunne tenke seg dette, og så legger jeg opp ei arbeidstid deretter, sier Helge og avslutter:

- Jobben handler om vekter, kalkulator og terminaler, sier Pettersen, som ber folk som ønsker seg en sommerjobb om å kontakte Tofteland Gård.

Utsalgsboden i Kjos-krysset er en av tre boder det trenges folk til. (Foto: Arild Hansen)

Helge Pettersen foran blomsterutsalget på Tofteland Gård i Søgne. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no