Arild Berge og Bjørn Arild Stea i Søgnejordbær DA åpnet jordbærbua ved Hølleveien fredag ettermiddag. I bua Kathleen som er "sjefs selger" i selskapet. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Skal ikke selge slush, drikke og pølser

  Nicolai Prebensen
  24. juni 2022
  14:27
Litt mot alle odds ble det likevel «jordbærbu» ved Hølleveien dette året også. Tidligere har salgsboden stått ved det store busstoppet ved Nygård skole, men det stoppet eksisterer ikke lenger grunnet utbyggingen av Hølleveien.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det har vært litt krevende å få dette til, men med et godt samarbeid med Søgne skolekorps som lar oss bruke deres vogn og velvillighet fra entreprenøren Repstad Anlegg fikk vi det til likevel. Anleggsarbeidene skal foregå rundt oss i to uker til, så går de ut i ferie. Hvor lenge vi kan stå etter det er avhengig av om vi har bær og om vi kan ha bua stående videre når anleggsarbeidene starter opp igjen. Skiltene med slush, drikke og pølser er ikke vårt fag, så de skal dekkes til, sier Bjørn Arild Stea i Søgnejorbær DA til N247 fredag ettermiddag, og ler.

I tillegg til bua ved Hølleveien, har de satt opp én ved Sebbetåa ved Langenesveien og én i Mandal.

- For tidlig
- Sesongen ser bra ut, men det er altfor tidlig å si noe om årsproduksjonen. Det eneste jeg kan si er at det ser bra ut så langt i år, sier Stea videre.

Boden ved Hølleveien har åpent fra formiddagen og et godt stykke ut på ettermiddagen, syv dager i uka. Bærene er selvsagt dyrket i Søgne-jord.
Sist oppdatert 24.06.2022 klokken 14:28 av Nicolai Prebensen

Jordbærbua ved Hølleveien kom på plass i år også, på tross av de store anleggsarbeidene på Hølleveien. (Foto: Nicolai Prebensen)

Bjørn Arild Stea satt på plass byggegjerdet etter at bua var kommet på plass ved Hølleveien. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no