Fredag er siste salgsdag for gartneriet på Sangvik i påvente av at nye eiere kan overta virksomheten. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

Siste salgsdag i gartneriet

  Jon Aamodt
  24. juni 2022
  13:21
Fredag blir siste åpningsdag for Kåre Larsens handelsgartneri på Sangvik. Som tidligere omtalt i N247 har utsalget holdt åpent etter at Jørgen Larsen gikk bort, men for kort tid siden var det stopp på inntak av supplerende varer, og bedriftens varelager har de seneste dagene blitt solt ut til sterkt reduserte priser. 

I påvente av at nye eiere skal komme inn, blir fredag siste salgsdag for det som fremdeles er igjen av varer i utsalget. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Tradisjonsrik bedrift
- At mange kunder, ansatte og familien ønsker at bedriften kan videreføres er neppe noen hemmelighet for noen. Det er en bedrift med lange tradisjoner og som neste år kan se tilbake på 70 års drift etter at Kåre Larsen startet opp i 1953, sa Tormod Olsen til N247 samtidig som det ble kjent at flere interessenter har vært inne i bildet med tanke på å overta virksomheten. 

Når dette eventuelt kan skje er foreløpig ikke kjent.

- Det er en tradisjonsrik bedrift som vi alle håper vil bli drevet videre, sa Tormod Olsen til N247. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no