Innehaver av leketøysbutikken Sesam Kirsti Langfeldt (t.v.) syntes det er veldig greit at Handelens dag kun blir lagt til en dag. Her sammen med ansatt Barbro Kristiansen (Foto: Arild Hansen)

Handelens dag: - Onsdag kan kundene «leke» seg gjennom én lang dag

  Arild Hansen
  20. juni 2022
  19:18
- Det var helt ok at Handelens dag ble spredd ut over tre dager under pandemien. Men for mange av oss som driver butikk, tror jeg nok det passer best med én lag dag, sier Kirsti Langfeldt som er innehaver av leketøysbutikken «Sesam» oppe i senterets andre etasje.

Kirsti forklarer videre:
- Når Handelens dag kun går utover én dag, kan vi gå på direkten ut med knallgode tilbud. Det tror jeg også kundene vil sette pris på.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Helt enig med Kirsti her. 19. juni i 2019 var siste gang denne handledagen ble avviklet i løpet av kun én dag. Da hadde vi besøk av 11.300 kunder. Siden den gang har det nok flyttet enda flere folk inn til de områdene vest for sentrum av Kristiansand. Selv om det også dukker opp folk fra både Lillesand, Vennesla og Søgne, sier Boye Ording som er senterleder på Amfi Vågsbygd.
 
Like mye
- Jeg tror heller ikke at de 35 butikkene våre vil merke det på omsetningen det at vi går ned fra tre til én dag. De er jo så vante med det fra tidligere. Under pandemien var det også en del mennesker som kviet seg for å gå ut av hus. Så dette jevner seg nok ut, sier senterlederen, som gleder seg til onsdag.

- Vi holder åpent fra 09.00 og helt til en time før Kveldsnytt. Nå ser jeg og alle som er tilknyttet Amfiet frem til å treffe masser av mennesker og ei god stemning. Butikkene byr jo i tillegg på masser av knakende gode tilbud. Vi er tilbake til normalen igjen, og det setter nok veldig mange stor pris på, sier Boye Ording til N247.

Markedskoordinator Anja Lian og senterleder Boy Ording på Amfi Vågsbygd gleder seg til å treffe masser av kunder under Handelens dag onsdag. (Foto: Arild Hansen)

Senterleder Boye Ording t.v. og driftsleder Tor Helge Muller håper å få besøk av mange biler på de tre store parkeringsplassene Amfiet byr på. En i underetasjen og en på hver side av det store bygget (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no