Betongbilene kjørte i skytteltrafikk til og fra Vraget i løpet av torsdagen. (Foto: Arild Hansen)

Endelig i gang: 350 kubikk med betong er støpt nede i Vraget

  Arild Hansen
  16. juni 2022
  16:02
- Dette er veldig moro. Selv om vi har holdt på med forarbeid i ett års tid, føler vi nå at byggingen av leilighetskomplekset nede i Vraget endelig er i gang, sier Frode Stokkeland som er daglig leder i Øygruppen AS.

Relatert artikkel:
 
50 billass
Klokken 05.00 torsdag morgen var den første betongbilen på plass. Og 49 nye billass var ventet utover dagen. 350 kubikk med betong blir støpt ut over det som skal bli til et rundt 800 kvadratmeter stort parkeringsgulv, som igjen skal inneholde 20 bilplasser samt sykkelparkering og boder.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det går unna, gitt. Rundt klokken 15.00 takker sjåførene på betongbilene for seg, og utover dagen og mot kvelden skal overflaten av bunnplaten pusses og slipes, fortsetter Stokkeland.
 
19 leiligheter
Det nye leilighetskomplekset, som jo er blitt «erstatteren» til det gamle Verkstedet og  «Bøteriet» på tuppen av den flotte utstikkeren nederst i Vragesløyfen, byr på 19 leiligheter.

- De skal være innflytningsklare til høsten neste år, sier Frode Stokkeland (bildet) til N247 torsdag ved middagstider.

- Ingeniørvesenet bestemte seg for et par dager siden om å fornye vann og avløpsanlegget i Vraget, og det vil bli ferdigstilt utover høsten, avslutter han.

Støpningen av parkeringskjelleren hold på hele torsdagen. (Foto: Arild Hansen)

Leilighetskomplekset i Vragesløyfen på Flekkerøy slik det er illustrert av sivilarkitekt Jan Erik Løvdahl og Wehus 3D design i salgsoppgaven. (Foto: Jan Erik Løvdahl og Wehus 3D)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no