- Fra og med første juni blir Leif Hodnemyr Transport en del av Repstad Anlegg. Vi ser frem til å styrke vår tilstedeværelse i Kristiansand, både med transport og tilgang til massedeponi, skriver Repstad Anlegg i en melding fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Leif Hodnemyr Transport blir en del av Repstad Anlegg: - Nødvendig, sier daglig leder

  Nicolai Prebensen
  20. mai 2022
  18:13
- Fra og med første juni blir Leif Hodnemyr Transport (LHT) en del av Repstad Anlegg. Vi ser frem til å styrke vår tilstedeværelse i Kristiansand, både med transport og tilgang til massedeponi. Repstad Anlegg og Leif Hodnemyr har jobbet sammen flere ganger tidligere, og vi ser nå frem til nye prosjekter større muligheter sammen, skriver Repstad Anlegg på sin Facebook-side fredag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

«LHT vil fortsette individuelt som før, men vi vil i størst mulig grad utnytte synergier mellom selskapene for å oppnå økt driftseffektivitet og styrket konkurransekraft», skriver selskapet.»

Det står videre i meldingen at Leif Hodnemyr Transport er det største firmaet innenfor massetransport i Kristiansandsregionen, men har også biler som går på langtransport, samt kranbiler og krokbiler.

Utvikle samarbeidet
- Vi tror det vil komme mange spennende samferdsel- og industriprosjekter fremover hvor Repstad Anlegg og Leif Hodnemyr kan utvikle samarbeidet videre, avsluttes meldingen med.

- Vi har kjøpt 100 prosent av aksjene i selskapet og har nå ansvaret for rundt 200 ansatte. Repstad Anleggs ekspansjon de siste årene mener vi er nødvendig for å få tilgang i et marked hvor prosjektene blir større. Med datterselskapene vil vi omsette for mellom 6-700 millioner kroner i inneværende år, sier daglig leder i Repstad Anlegg, Bernt Olav Holen til N247 fredag kveld.
Sist oppdatert 20.05.2022 klokken 18:44 av Nicolai Prebensen

- Leif Hodnemyr Transport er det største firmaet innenfor massetransport i Kristiansandsregionen, men har også biler som går på langtransport, samt kranbiler og krokbiler, skriver Repstad Anlegg i meldingen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no