Kommunen registrerte 313 nye smittetilfeller torsdag. Det er det høyeste antallet smittede på én dag under pandemien. (Foto: Kjell Inge Søreide - Agder fylkeskommune)

Færre innlagte, ny smitterekord

  Nicolai Prebensen
  14. jan 2022
  14:03
Kommunen registrerte 313 nye smittede i torsdag. Antallet smittede er nok en rekord under pandemien. Det er stort press på smittesporing og fredag blir ingen som er smittet kontaktet per telefon, altså ingen smittespores. Dette er i tråd med endring i TISK-strategien fra regjeringen der den enkelte selv sørger for å varsle sine nærkontakter ved positiv test. Det sendes ut informasjon på SMS til den enkelte smittede med informasjon, rapporterer kommunen fredag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Testingen på Koronasenteret på Kløvertun er åpen og husk at du må bestille time når du skal testes.

Selvtester
- Selvtester henter du på et av kommunens innbyggertorg. Disse må bestilles på forhånd. Registrer deg på kommunens digitale løsning hvis du tester positivt. Hvis du ikke får det til må du ringe koronasenteret 948 09 041, skriver kommunen videre i dagsrapporten.

Det siste døgnet er det 556 personer som har testet seg på kommunens teststasjoner. Til sammen er til nå 2814 personer smittet av covid-19 i Kristiansand i januar.

Sykehusene
Sykehusene i Agder hadde fredag morgen 13 pasienter innlagt med covid-19, én færre enn torsdag. Tre av disse er under 50 år. Sykehusene hadde 61 ansatte i karantene.
Sist oppdatert 15.01.2022 klokken 10:19 av Nicolai Prebensen

Sykehusene i Agder hadde fredag morgen 13 pasienter innlagt med covid-19. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no