- Vi oss veldig til åpning og til å se på den mottakelsen vi får i området, sier administrerende direktør i Musti, Erik Ringen Skjærstad. (Foto: Privat)

Musti åpner butikk på Tangvall

  Jon Aamodt
  10. jan 2022
  15:42
I løpet av våren 2022 åpner kjeden Musti ny butikk på Tangvall. Musti som er en del av MustiGroup med mer enn 330 butikker i Sverige, Finland og Norge har inngått avtale med Agder Eiendomsselskap AS om leie av et rundt 450 kvadratmeter stort lokale i det tidligere Kiwi-lokalet i Toftelandsveien. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Dyrebutikk
Kjeden åpnet sin første butikk i Oslo i 2016 og dekker i dag store deler av landet med sine utsalg i tillegg til å operere egen nettbutikk. Salg av fôr og utstyr til kjæledyr oppgis av kjeden å være virksomhetens kjernevirksomhet. 

- Vi overtar lokalt i løpet av februar og håper vi kan åpne dørene til den nye butikken tidlig i mars. I dag har vi 54 butikker i Norge, men Sørlandet er den landsdelen hvor vi i dag har den dårligste tilgjengeligheten, og vi er derfor utålmodige etter å komme i gang, sier administrerende direktør Erik Ringen Skjærstad, til N247.

- Strategisk beliggenhet
Han legger til at selskapet den senere tid har arbeidet intenst med å finne gode lokasjoner, og i tillegg til nyetablering i Søgne er det åpnet ny butikk i Arendal samtidig som Grimstad står for tur i inneværende år. 

- Vi er veldig fornøyd med å kunne åpne opp i Søgne som vi ser på som et veldig spennende utviklingsområde, og vi vil gjerne være med på den reisen som akkurat nå foregår her. Vi har fått mange henvendelser om å være til stede på Sørlandet og ser på Søgne som en god og strategisk beliggenhet. 

- Nå gleder vi oss veldig til åpning og til å se på den mottakelsen vi får i området, sier Erik Ringen Skjærstad. 
Sist oppdatert 11.01.2022 klokken 14:28 av Jon Aamodt

Det er i denne bygningen dyrebutikken Musti skal åpne, trolig tidlig i mars 2022. (Foto: Nicolai Prebensen)

Rundt 450 kvadratmeter i det tidligere Kiwi-lokalet klargjøres i disse dager for ny leietaker. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no