Dette er hendelsene i distriktet. (Foto: Arkiv)

Dette har skjedd i distriktet

  Nicolai Prebensen
  12. jan 2022
  09:51
Lillesand klokken 20.54: En bil som blir målt til 154 km/t på E18 ved Gaupemyr og stikker av fra politiet. Politiet finner bilen på Lillesand idrettsplass, punktert på begge framhjul. UP-patruljen hadde en kort etterfølgelse av bilen. Fire unge personer stikker fra bilen.

Like etter melder politiet at patruljen får kontroll på én av personene.

Kristiansand klokken 18.30: UP har hatt fartskontroll på Topdalsveien. Skrev ut syv forenklede forelegg, høyeste hastighet var 64 km/t i 50-sone.

Kristiansand klokken 16.50: Politiet melder at det skytes fyrverkeri ved Holte skole og sender patruljer til stedet.

Kristiansand klokken 17.02: En lastebil har problemer med bremsene i Baneheitunnelen. Høyre felt har vært sperret en over en time mens det jobbes med bilen. En del kø gjennom byen i østgående retning.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Klokken 17.03 melder politiet at lastebilen nå er fikset, trafikken går normalt i begge kjørefelt.

Kristiansand klokken 11.10: UP har hatt trafikkontroll på RV9 ved Mosby. 

- Seks bilførere har fått forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet 65 km/t i 50-sone, skriver politiet på Twitter.

Lindesnes klokken 03.29: politiet stanset bil ved Oksevollen. Fører blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Bilen ble også avskiltet da det var bruksforbud på den. Sak opprettes.

Lindesnes klokken 02.18: Politiet kontrollerte bil på Høylandsveien. Fører mistenkes for kjøring i påvirket tilstand, og kjøring uten gyldig førerkort. Sak opprettes.

Kristiansand klokken 02.57: nødetatene rykket ut til adresse i sentrum pga utløst brannalarm. Ikke brann på adressen, men røykutvikling pga tørrkokt mat. Beboer beruset, men uskadd. Politiet oppretter sak på forholdet.

Tirsdag
Lindesnes klokken 18.20:  Det er røykutvikling gamle E39 mellom Valand og Mandal. Denne påvirker siktforhold og trafikkavvikling. Politiet er på stedet og dirigerer. Røyk trolig forårsaket brenning av 2 tønner/avfall. Brannvesenet har slukket dette, men fremdeles røykfullt i området.


Kristiansand klokken 14.46: Politiet er i Sørlansparken med flere patruljer etter melding om at det har vært et mulig ran på en dagligvarebutikk i området.

- Politiet har kontroll på to personer som kan mistenkes for forholdet. Gjennomføres avhør og undersøkelser på stedet, skriver politiet på Twitter.
Sist oppdatert 12.01.2022 klokken 21:16 av Nicolai Prebensen

Hendelsene i distriktet gjennom dagen. (Foto: Arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no