Innsendt
Søgne Lions Club, ved president Magne Lorentsen (i midten) og Leif Gunnar Vigebo, ansvarlig for julegryta i Søgne samt kaptein Bjørn Edvart Andersen fra Frelsesarmeen ved gryta under julegrantenningen på Tangvall 28. november. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

«Julegryta i Søgne 2021 - takk til alle som bidrog»

  Nicolai Prebensen
  08. jan 2022
  09:58
Som de fleste har lagt merke til stod Lions Club Søgne vakt ved Frelsesarmeens julegryter i Søgne også i adventstiden 2021.

Dette året hadde vi fire gryter stående permanent på utvalgte butikker og en gryte som vi benyttet der vi skulle stå bare en dag.

Avbrøt vaktholdet
På grunn av økt smittetrykk underveis fra omikron med påfølgende restriksjoner både nasjonalt og lokalt, besluttet Lions å avbryte vaktholdet ved grytene 18. - 21. og 22. desember. Da stod grytene ubemannet der de var plassert. Vi beklager at vi dette året ikke kunne følge julegrytene til Frelsesarmeen hele perioden slik vaktplanen tilrettela for og som vi hadde annonsert at vi planla å gjøre. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Dette er arbeid Lions Club Søgne gjør helt vederlagsfritt for Frelsesarmeen og i år var det det 9. året vi har hatt et slikt samarbeid. 

Likevel har  innsatsen gitt resultater også i år. I 2021 har vi i Søgne samlet inn kontanter i julegrytene med kroner 37.817 og Frelsesarmeen opplyser for to dager siden at Søgnes andel av Vippsen utgjorde kroner 46.490 som til sammen gir en total på kroner 84.307.

Frelsesarmeens takk:
Frelsesarmeen i Kristiansand ønsker å takke alle i Søgne som har bidratt med midler til deres arbeid enten gjennom kontanter i grytene eller på Vipps til deres nr. 78322.

Frelsesarmeen vurderer  resultatet fra Søgne som godt og håper på at vi til neste jul får en mer normal julemåned.

Frelsesarmeen ønsker alle et godt nytt år.

Den takken sender Lions Club Søgne videre til alle som bidrog hver på sin måte - tusen takk skal dere ha for det dere bidrog med. 

En særlig takk ønsker vi å rette til butikkene som også i adventstiden 2021 stilte opp og gav Lions lov til å stå med Frelsesarmeens julegryte i/ved sin butikk.  

TUSEN TAKK og godt nytt år.
Sist oppdatert 08.01.2022 klokken 09:59 av Nicolai Prebensen

Julegryta er en av landets eldste dugnader. (Foto: Frelsesarmeen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no