Hendelsene i distriktet torsdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Dette er hendelsene i distriktet: Pågrepet etter trusler

  Nicolai Prebensen
  08. jan 2022
  20:30
Lillesand klokken 17.05: En lastebil har sklidd i grøfta på E18 like øst for Gaupemyrkrysset, avkjørsel 84. Står så og si helt ute av veibanen på en rett veistrekning. 

- Det er meldt å være glatt på strekningen. Bilberger er bestilt. Til obs for øvrige bilister, skriver politiet på Twitter.

Søgne, Lunde 09.47: Politiet har pågrepet en person som har oppsøkt annen adresse i Søgne hvor det ble framsatt trusler. Personen innbringes til arresten i Kristiansand.

- Vi fikk telefon fra en adresse i Søgne der melder forteller at det har vært en person på døra som har truet vedkommende på livet og deretter dratt fra stedet i bil, sier operasjonsleder John Repstad i Agder politidistrikt.

- Det er en relasjon mellom partene og mannen i 30-årene som er pågrepet har vist frem en gjenstand uten å true med denne. Den pågrepne er satt i arresten og den fornærmede blir nå avhørt av en patrulje på stedet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand klokken 05.10: Politiet stanset og kontrollerte bilfører ved Narviga. Fører innehar ikke gyldig førerkort. Politiet oppretter sak på forholdet.

Lillesand klokken 02.03: Melding om fremmed mann som har møtt opp på en hytte i Høvåg. Han har utøvd vold mot personer på stedet. Politiet har pågrepet mistenkte. Han kjøres i arrest.

Lørdag
Kristiansand klokken 22.44: Politiet har pågrepet en mann på en adresse i sentrum for tyveri fra person samt trusler med kniv. Mistenkte er kjørt i arrest. Politiet oppretter sak på forholdet.

Vennesla klokken 22.35: Politiet har rykket ut til Heptekjerr der det har vært et slagsmål ute på Heptekjerrvegen. Flere involverte. Ikke meldt om alvorlig personskade på noen så langt. Politiet har kontroll på flere personer og innhenter opplysninger om hva som har skjedd.

- To personer er besluttet pågrepet og kjøres inn til arrest. Politiet opptar forklaring fra flere personer som har vært involvert. Sak vil bli opprettet og etterforskes videre, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 09.27: Kuliavegen ved Grasskjerbakkene. Det har vært problemer med en trailer som har stått fast i bakkene. Denne er nå fjernet og trafikken går fint i begge retningene, melder politiet.

Kristiansand klokken 08.51: Melding om trafikkuhell i krysset Egsveien/ Andreas Kjærsvei. Enslig bil som har kjørt ut av vegen. Person i bil skal være oppegående. Nødetatene på veg til stedet.

Fredag
Øyslebø klokken 20.25: Ambulanse og politi har rykket ut til skolen i Øyslebø. Det har vært ungdommer samlet her og fyrverkeri har blitt benyttet. Ei jente i tenårene er truffet og er påført brannskader i nakke og rygg. Kjøres til sykehus for videre sjekk og behandling.

- Politiet jobber på stedet med å innhente opplysninger om hva som har skjedd, skriver politiets operasjonsleder på Twitter.

Kristiansand klokken 18.50: Nødetatene rykker ut til trafikkulykke i området Stokkeland langs Songdalsvegen. Anropet er mottatt via såkalt «e-call» - omfanget er så langt ukjent.

Like etter melder politiet at brannvesen fremme på stedet, to personer involvert, fremstår ikke alvorlig, opplyser politiet.

Klokken 19.06 melder 110-sentralen at brannvesenet har vært på Songdalsvegen etter melding om trafikkulykke. Meldingen kom via «e-call» (bilens nødsystem). Det er en enslig bil som har kjørt inn i en stolpe. Brannvesenet er ferdig på stedet.

Glatt
Utrykningsleder Carl Martin Moseid i KBR Søgne og Songdalen sier til N247 at dette er et trafikkuhell hvor det ikke er snakk om personskade. Han ber imidlertid trafikanter kjøre forsiktig. 

- Det er svært glatt oppover dalen. I Finsland laver snøen ned, sier Moseid fredag kveld.

Agder klokken 07.50: - Både Vegtrafikksentralen og våre patruljer melder om mye glatte veier i hele distriktet. Det oppfordres på det sterkeste til å avpasse farten til forholdene. Følg med på  hjemmesidene til Statens vegvesen for veimeldinger, skriver politiet på Twitter fredag morgen.

Lillesand klokken 06.53: Lillesand, E 18 v/ Tingsakerkrysset, østgående retning, melding om trafikkuhell. To biler er involvert. Begge førerne skal være ute av bilene. Det er ikke meldt om alvorlig personskade.

- En person sjekkes av helse på stedet. Det er ellers meldt om en del slaps i vegbanen. En person transporteres til sykehus med ambulanse for videre undersøkelser, skriver politiet på Twitter.

Torsdag
Kristiansand klokken 19.50: Politiet er i Voie Ringvei etter melding om et trafikkuhell. En bil har kjørt ut og kollidert med fjell. Ikke meldt om personskader.

Vennesla klokken 18.05: Bilfører anmeldt for sladding ved Vennesla sentrum.

Kristiansand klokken 18.15: Melding om juletre Juletre i vegbanen i Baneheitunnelen. Vegtrafikksentralen varslet.

Kristiansand klokken 16.30: Melding om at et vogntog og en personbil har kollidert på E18/E39 ved utløpet av Baneheitunnelen vestgående løp. Ikke personskade. Blir trolig noe kø, skriver politiet på Twitter.

Klokken 16.38 meldes det at bilene har kjørt fra stedet. Partene stoppet på Vesterveien. Vegen åpen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Lindesnes klokken 15.40: UP har hatt trafikkontroll på E39 ved Fardalsbukta. To bilførere har fått forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet 80 km/t i 60-sone.

Lillesand, E-18 v/Gaupemyr klokken 13.40: UP har stanset bilfører som snakket i håndholdt mobiltelefon. Beslag av førerkort grunnet antall prikker, melder politiet torsdag ettermiddag.
Sist oppdatert 09.01.2022 klokken 17:18 av Nicolai Prebensen

Politiets operasjonsleders logg over hendelsene i distriktet torsdag. (Foto: Arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no