Politiloggen for distriktet tirsdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Politiloggen: Stoppet etter bilforfølgelse

  Nicolai Prebensen
  30. nov. 2021
  15:25
Kristiansand/Vennesla klokken 19.34: Politiet har stanset bil etter en forfølgelse som startet på Langemyr i Kristiansand. Bilen ble stoppet ved bruk av spikermatte og påkjørsel av bil. 

- Ingen personer skadet, mindre skader på kjøretøy. Det er kontroll på tre personer. Mistanke ruskjøring og uten førerkort, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Lillesand klokken 14.52. Politiet får melding om en trafikkulykke på E18, vestsiden av Engelsheitunnelen i vestgående retning. Et kvarter senere ny melding om ulykke på nesten samme sted. Fremstår som påkjørsel bakfra i forbindelse med at trafikken har blitt hindret etter første ulykke.

- Venstre felt i vestgående retning åpnes opp slik at trafikken kan gå rolig forbi. Fremstår ikke som alvorlig personskade i noen av ulykkene, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 11.21: Melding om enslig kjøretøy som har kjørt utfor skråning og veltet rundt ved rundkjøringen Topdalsveien/Lauvåsen Hovedvei. Skal være to personer i bilen som begge er ute av bilen. Veien blir stengt en kort periode i forbindelse med bilberging.

E18 klokken 11.33: Melding om bil som har snurret og kjørt i autovern på E18 ved grensen mellom Lillesand og Grimstad. Skal være i vestgående retning. Et kjørefelt sperret. 

- Én person i bilen. Kjøres legesenter på Stoa for videre oppfølging. Bilberger varslet for berging av bil, skriver politiet på Twitter.
Sist oppdatert 01.12.2021 klokken 09:14 av Nicolai Prebensen

Dette har skjedd i distriktet tirsdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no