Høllens mest populære person søndag ettermiddag ble julenissen med gaver til de minste i sekken. (Foto: Nicolai Prebensen)

Julegrantenning og fakkeltog i Høllen. Se bildene

  Nicolai Prebensen
  28. nov. 2021
  19:05
Surt og kaldt, men det forhindret ikke at mange hundre små og store møtte opp ved Bunnpris i Høllen for å gå i det etter hvert så tradisjonelle fakkeltoget fra butikken, gjennom Høllegata, og til en ny butikk, Jokeren på Høllebrygga.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Der nede ventet Søgne musikkorps, velet og Gjestehuset Høllen Brygge med glovarm toddy, og noe å bite i fra de to butikkene. Hvem som har sponset årets juletre er noe usikkert, men det kan ha noe med en rørlegger å gjøre.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Fakkeltoget i Høllen søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).

Etter at korpskonserten var ferdig ble julegrana tent, og like etterpå kom julenissen ut fra Jokeren med gaver til de minste. Med røde klær, kjøpefjes og sjekk ble Anders Kristensen kveldens mest populære på Høllebrygga.

Bildet under: Søgne musikkorps stilte som vanlig på Høllebrygga når det skal tennes julegran ved Jokeren. (Foto: Nicolai Prebensen).

Bildet under: Også i år hadde moloen ytterst i Høllen fått sitt eget juletre. Det kommer også et juletre på toppen av Høllebakken når noen små tekniske utfordringer er fikset. (Foto: Nicolai Prebensen).
Sist oppdatert 29.11.2021 klokken 08:57 av Nicolai Prebensen

Gang rundt juletreet etter tenningen søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Flere hundre små og store møtte opp til fakkeltog og julegrantenning i Høllen søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no