Flekkerøy Soul Children og Soul Teens i Flekkerøy kirke søndag. (Foto: Arild Hansen)

Vakkert i Flekkerøy kirke

  Arild Hansen
  28. nov. 2021
  18:36
- Dette blir helt sikkert koselig, og jeg gleder meg noe veldig. Jeg har aldri vært på Flekkerøy før, og med en smekkfull kirke håper vi at konserten «Vår Jul» treffer de 440 fremmøtte, sa Inger Lise Rypdal til N247 før hun og resten av teamet entret scenen søndag.
 
Veldig populær
Resten av teamet består av våre lokale Maria Arredondo og Torstein Sødal, samt Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Den folkekjære 72 år gamle sangerinnen har underholdt en hel nasjon i flere tiår, og hun holder mer enn koken ennå.

- Det skal bli veldig gøy å fremføre en julekonsert med deg, Inger Lise, sa Christian Ingebrigtsen foran et lydhørt publikum.

Han fortsetter;
- For du er jo også veldig kjent for å ha holdt mange konserter sammen med pappaen min,  Stein.

- Ja, den tiden husker jeg godt. Vi må tilbake til 1970-tallet, parerte Inger Lise Rypdal, og fikk med det latteren frem i den smekkfulle kirkesalen som runder to år i disse dager etter at ei helt ny kirke på Flekkerøy ble reist kloss ved øyas eneste rundkjøring.
 
50 konserter
Konserten på Flekkerøy søndag er nummer fem av de totalt 50 konsertene de skal gjennomføre. Den største dagen blir kanskje dobbeltkonserten som blir arrangert i Domkirken inne i byen 22. desember. Da ventes det totalt 1.800 publikummere.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Konserten «Vår jul» gikk rett hjem hos de 440 publikummerne i Flekkerøy kirke søndag. Fra venstre Gaute Ormosen, Inger Lise Rypdal, Torstein Sødal, Maria Arredondo og Christian Ingebrigtsen. (Fto: Arild Hansen).

- Det blir nok like spennende som de øvrige konsertene, sier Inger Lise Rypdal, som sang kjente og kjære julesanger, både solo og med de fire øvrige vokalistene i «Vår Jul-konseptet».

Alle aldre
Publikum i salen varierte fra bitte liten i barnevogn, og opp til godt voksne og litt eldre. For det var nok ikke bare de fem nevnte sangfuglene som trakk folk. Også «Flekkerøy Soul Children og Soul Teens», akkompagnert av deres mangeårige dirigent Torhild Skraastad viste noe av sitt glitrende repertoar. I salen satt søsken, foreldre, og sikkert en del besteforeldre også som nøt en julekonsert som de sikkert vil minnes i lang, lang tid.

- Folk var strålende fornøyd i etterkant. Og dette ble en veldig fin start på julefeiringen på Flekkerøy, sa ei veldig glad og fornøyd Torhild Skraastad etter konserten.
Sist oppdatert 28.11.2021 klokken 18:36 av Nicolai Prebensen

440 tilhørere i Flekkerøy kirke søndag ettermiddag. (Foto: Arild Hansen)

Torhild Skraastad er dirigent til Flekkerøy "Soul Children og Soul Teens". (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no