Sigurd Berg Aasen, Morten Mosberg og Vidar Ertzeid i ferd med å fullføre montering av det symbolske banneret på Hølleveien lørdag formiddag. (Foto: Jon Aamodt)

- Et symbol på at kampen ikke er over

  Jon Aamodt
  27. nov. 2021
  11:54
- Hovedbudskapet vårt nå er at bystyret må begynne å lytte til folket. Flertallet i dag er omtrent det samme som i 2016 sa nei til storkommune, sier Vidar Ertzeid til N247 lørdag formiddag. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Sammen med Sigurd Berg Aasen og Morten Mosberg er Ertzeid i ferd med å montere et stor banner på en låvevegg langs Hølleveien i Søgne denne formiddagen. 

- Stopper ikke
- For vår del stopper ikke denne saken nå fordi om Arbeiderpartiet har bestemt seg for å si nei til å gå videre. Banneret vi henger opp er et symbol på at vi fortsetter, sier Berg Aasen. 

- De lyttet ikke til folket tidligere, og de vil ikke lytte til folket nå, men vi har andre veier å gå, supplerer Ertszeid og understreker igjen at kampen for å reversere kommunesammenslåingen ikke stopper selv om bystyret sier nei til å gå videre med prosessene 1. desember. 

Bildet under: Like etter klokken 11.00 lørdag ble et stort banner montert på denne låveveggen lang Hølleveien i Søgne. (Foto: Jon Aamodt).

- Men Søgne sa nei, er budskapet trafikanter på Hølleveien kan lese nå. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no