Politiets hendelseslogg lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Dette er hendelsesloggen lørdag

  Nicolai Prebensen
  27. nov. 2021
  08:06
Songdalen, Mjåvann klokken 19.34: Politiet har stoppet en bil der fører ikke innehar gyldig førerkort. Avhørt og erkjent forholdet. Politiet oppretter sak.

Vennesla klokken 09.10: - Melding om at en bil har kjørt ut på FV3784 Røyknesvegen. To personer i bilen. Bilfører er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand, uten gyldig førerkort og påsatt falske kjennemerker som trolig er stjålet, skriver politiet på Twitter.

Songdalen klokken 02.30: Politiet stanset bil på E39 i området Mjåvann der fører mistenkes for promillekjøring. Nødvendig prøve sikres og sak vil bli opprettet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mandal klokken 01.50: Politiet har stanset bil i sentrum der fører mistenkes for promillekjøring. Nødvendige prøver sikret og sak vil bli opprettet.

Kristiansand klokken 01.44: En person er bortvist fra sentrum etter å ha slått til en annen utenfor utested. En person kjørt legevakt for sjekk, fremstår ikke alvorlig skadd. Uklart om forholdet blir anmeldt.

Kristiansand klokken 01.14: En person pågrepet etter at han hoppet inn i en politibil i sentrum og begynte på framsette trusler mot tjenestemennene i bilen. Innsatt i arrest og vil bli anmeldt for truslene.

Kristiansand klokken 00.10: To personer bortvist fra overnattingssted etter å ha utvist aggressiv oppførsel på stedet. Ingen anmeldelse.
Sist oppdatert 28.11.2021 klokken 09:47 av Nicolai Prebensen

Dette er politiloggen lørdag. (Foto: Arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no