Torun Røiseland Strømme på Siljes lille butikk forteller om jevn strøm av kunder på tilbudsdagene. (Foto: Jon Aamodt)

Black Friday: - Ikke så vilt

  Jon Aamodt
  26. nov. 2021
  19:50
- Vi har ikke hatt kø i butikken, men god jevn handel hele dagen og nok å gjøre, sier Torun Røiseland Strømme bak disken i Siljes lille butikk på Tangvall. 

Den relativt nye butikken på Tangvall er fornøyd med responsen fra de handlende, og Strømme legger til at dette ikke kun gjelder handelen i dag, men er en generell betraktning av handelen over tid. 

- Nå går det mye på klær, sikkert mange som skal ha nytt antrekk til julesesongen. Ellers går det også unna med salg av gaveartikler, tilføyer hun. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Telefon og TV
Stein Severinsen hos Elon Søgne forteller at han merker godt forskjell nå som tilbudene ikke er konsentrert til én dag, Black Friday, men er spredt over flere dager enten som Black Weekend eller Black Week. 

- Det bli ikke like vilt som når alt skal gjøres unna på en dag, og akkurat nå er det like greit at kundene ikke kommer alle på en gang, sier Severinsen. 

Eierne av Elon Søgne er i alle fall godt fornøyde med handelen disse tilbudsdagene og forteller om til tider meget stor trafikk inne i butikken. 

Artikkelen fortsetter under bildet. 
- Vi selger litt av alt, men hovedtyngden disse dagene ligger nok på telefoner og TV, sier Stein Severinsen i Elon Søgne. (Foto: Jon Aamodt).

- Ikke som dagligvare
Morten Langenes på Intersport Søgne har mange år bak seg innen dagligvarehandel, men dette er første gang han tar imot kunder på Black Friday i sportsbutikken. 

- Dette er noe helt annet enn i dagligvarebransjen, men så har vi tilbud på en annen måte også, sier Langenes og føyer til at salget har vært som forventet. 

- Folk handler mye forskjellig, men mange er ute etter de produktene som er på tilbud akkurat nå. Ullundertøy er blant de mest populære artiklene, vi har solgt mye sko og ellers litt av hvert, sier Pia Sødal Bratterud. 

Med kveldsåpent fredag og tilbud som også gjelder lørdagen, forventer butikkeierne kunder utover kvelden og også lørdag når julegrana på Tangvall skal tennes. 

- Blir bare været ok, regner vi med det gode besøket fortsetter også utover lørdagen, sier Morten Langenes, tydelig fornøyd med sin første Black Friday, eller var det Black Weekend. 

Pia Sødal Bratterud, Morten Langenes og Simen Thomassen på Intersport Søgne er godt fornøyd med butikkens første Black Friday. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no