Søgne FK ble fredag godkjent som arrangør av KIWI BAMA-cup 2022. Klubben skal også fungere som Eat Move Sleep- ambassadør gjennom året. Bildet er fra årets cup i oktober. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Fornyet tillit til Søgne FK

  Nicolai Prebensen
  26. nov. 2021
  15:51
Fredag fikk Søgne Fk nok en gang fornyet tillit og skal arrangere KIWI BAMA-cup også neste år. Arrangementet finner sted 14.-16 oktober 2022.

Søgne FK har i en årrekke arrangert cupen, og i oktober i år deltok hele 280 lag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det er Norges Fotballforbund og BAMA som står bak fotballcupen Eat Move Sleep og Søgne FK var i 2021 en av i alt 38 klubber i landet som har tittelen ambassadørklubb og får arrangere denne cupen om høsten. Konseptet er et kunnskaps- og inspirasjonskonsept som fokuserer på sunt kosthold, fysisk aktivitet og søvn. I 2022 skal 44 klubber landet rundt arrangere cupen.

Ambassadørklubb
«Det er gledelig å kunne meddele at dere har blitt utvalgt til cuparrangør og ambassadørklubb for sesongen 2022. Mange av de utvalgte klubbene har vært med i flere år, og har gjort en formidabel jobb både rundt cup og konseptet generelt. I tillegg ser vi fram til å samarbeide med flere nye klubber det kommende året,» skriver BAMA-gruppen i en epost til Gunnar Engebu i fotballklubben fredag.

Da klubben ble tildelt arrangementet i 2020 sa Engebu følgende om cupen 2020;

- Det siste året har vi gjort flere positive endringer for å påvirke barn og ungdom til en sunnere livsstil. Det er flott å se at klubbens medlemmer støtter opp om de gode verdiene i Eat Move Sleep. I 2020 skal vi fortsette å motivere alle til å gå eller sykle til og fra trening og kamper, vi skal sørge for at det blir enda flere sunne alternativer i kioskene, og vi skal jobbe videre med å få de unge til å praktisere «ingen likes etter leggetid», sa han.

- Vil gjelde
Gunnar Engebu sier til N247 at han er svært glad for å få arrangere nok et år, og at endringene som ble gjort i 2020 også vil gjelde for 2021.

Det er alltid folksomt på Tangvall når KIWI BAMA-cup arrangeres. Bildet er fra årets arrangement. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Ansvarlig for arrangementet er Gunnar Engebu i Søgne FK og han har travle dager arrangementshelgen og dagene før. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no