Dette er hendelsene i distriktet fredag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Politiloggen: - Kjørte hjem i feil bil

  Nicolai Prebensen
  26. nov. 2021
  18:57
Vennesla klokken 21.35: - En beruset mann med elektrisk bil har kjørt inn i to andre kjøretøy og skadet disse. Personen fremstilles for blodprøve på legevakta. Politiet oppretter sak, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 19.21: Bilfører kommer hjem fra handletur og oppdager at han har kjørt hjem i feil bil. Har forvekslet egen bil, men samme type på samme parkeringsplass. Bilen vedkommende har kjørt hjem hadde en «keyless start» der nøkkelen lå i bilen. Bileiere i kontakt med hverandre og ordner opp.

Kristiansand klokken 18.48: Melding om skadeverk på Amfi Vågsbygd der noen har gjort skade på vannkran slik at vann lekker ut over gulv og ned i etasjen under. Politiet på stedet for å undersøke saken.

Politiet har sikret overvåkingsvideo og utført åstedsundersøkelse. Oppretter sak.

Vennesla klokken 18.13: Melding fra sjåfør på bussen at flere ungdommer utfører skadeverk inne på bussen. Politiet på veg til stedet.

- Politiet på stedet og i kontakt med bussjåfør og ungdommer. Det er ikke utført skadeverk på buss men vært krangel mellom flere ungdommer. Ungdommene forlatt stedet og bussen har kjørt videre. Oppgjort på stedet, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Vennesla klokken 16.06: På Torridalsveien ved Saga har det vært en påkjørsel bakfra i lav hastighet. I samtale med de involverte framstår det som mindre personskader, som smerter i nakke og lignende. Trafikken glir sent forbi i begge retninger. Oppdateres.

- Begge bilene er ute av vegbanen. Den ene må berges. To personer kjøres til legevakt for undersøkelse. Framstår lettere skadet, melder politiet på Twitter.

Politiet melder klokken 14.43 om et trafikkuhell på Vesterveien vestgående løp. Det er tre biler involvert i ulykken og ett felt er sperret.

I følge fvn.no er begge felt nå åpnet. 

Ett kjørefelt var en periode blokkert som følge av kollisjonen, før bilene ble fjernet fra stedet. Det skal ikke være personskade som følge av uhellet.

- Det var ved 15-tida lange køer på E 39 gjennom Kristiansand, i vestgående retning, skriver avisen.
Sist oppdatert 27.11.2021 klokken 08:05 av Nicolai Prebensen

Dette har skjedd i distriktet fredag. (Foto: Arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no