En bil har havnet i grøfta på Lysgårdsletta torsdag formiddag. (Foto: Jon Aamodt)

Dette er hendelsene i distriktet torsdag

  Nicolai Prebensen
  25. nov. 2021
  10:18
Kristiansand klokken 17.55: Melding om at det hadde vært slagsmål i en leilighet mellom 2 kvinner. Politiet har vært på stedet og snakket med den ene parten. Ikke meldt om noe alvorlig personskade. Politiet kjenner ID på mistenkte. Opprettes sak på forholdet.

Vennesla klokken 14.52: - I forbindelse med utrykning til trafikkulykke på Drivenesvegen ble det et mindre sammenstøt mellom politibil og en annen personbil. Det var lav hastighet og ingen personskader som følge av dette, melder politiets operasjonsleder torsdag ettermiddag.

Vennesla, Drivenesvegen v/ Kjåvann klokken 14.30: Trafikkulykke, melding om enslig bil som har kjørt av veien, bilfører skal være ute av bilen. Det skal være svært glatt på stedet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Songdalen, Finslandsvegen klokken 13.48: Enslig bil har kjørt av veien. To personer i bilen. Er ved bevissthet. Én person klager over ryggsmerter.

- Det skal være glatt på stedet og nødetater på vei, skriver politiet på Twitter.

Dette er den tredje meldte utforkjøringen i Songdalen torsdag.

Songdalen, Sogndalsvegen klokken 13.04: Rett syd for Utsognveien. Bil som har sklidd av veien og ut i grøfta. Ingen personskade. Bilberging rekvirert. 

- Glatt på stedet, skriver politiet på Twitter.

Politiet melder klokken 10.08 om en bil som har havnet i grøfta på Lysgårdsletta i Songdalen. Politipatrulje er på stedet.

- Ambulanse på vei. Fremstår ikke som alvorlig personskade, skriver politiet på Twitter.

I følge politiets operasjonsleder kjøres fører til sykehus for sjekk, bilberging er på vei og trafikken glir fint forbi på stedet. 

- Det var en politipatrulje som tilfeldig kom over denne bilen. Det har ikke vært vitner til uhellet, men bilen har kommet seg over autovernet på stedet uvisst av hvilken årsak, sier politiets operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane til N247. 

Han legger til at det opprettes sak på forholdet.

Kristiansand, Jegersbergveien v/Gimlehallen klokken 08.21: Melding om trafikkuhell mellom bil og mopedbil. Ikke meldt om alvorlig personskade. 

- Dreier seg om påkjørsel bakfra. Det er ikke meldt om personskade. De involverte tilses av helse på stedet, skriver politiet på Twitter.
Sist oppdatert 25.11.2021 klokken 19:33 av Nicolai Prebensen

Politiets operasjonsleder melder om hendelser i distriktet på Twitter. (Foto: Oslo politidistrikt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no