Dette er hendelsene i distriktet onsdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Dette har skjedd onsdag: Rådyr påkjørt ved Oddemarka

  Nicolai Prebensen
  24. nov. 2021
  12:22
Kristiansand klokken 16.49: Melding om at et rådyr er påkjørt ved rundkjøring Oddemarka. Også melding om at et rådyr i samme tidsrom løp gjennom Oddernestunnelen på E18 og mot brannstasjonen. 

- Uvisst om det er samme dyr. Viltnemda er varslet, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 15.10. Politiets operasjonssentral melder om trafikkuhell på E39 vest for Rigetjønn i vestgående løp. Det skal dreie seg om en påkjørsel bakfra. Nødetater rykker ut til stedet. 

I følge trafikanter på strekningen skal det være svært saktegående kø i retning vest. Bilberger er bestilt.

Klokken 16.08 melder politiet av bilen er fjernet og E39 er åpen igjen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand klokken 11.40: - Politipatruljer har pågrepet en mann på Tinnheia. Han kjørte i påvirket tilstand, i en stjålet bil, skriver operasjonslederen på Twitter.

Mandal klokken 06.54: Trafikkulykke i krysset Søren Jaabæks vei og Gismerøyveien. Sykkel mot bil. Syklist er skadet og har smerter i ben og skulder. 

- Syklist er ved bevissthet og fraktes til traumemottaket ved Sørlandets sykehus Kristiansand for behandling. Det gjennomføres avhør på stedet. Foreløpig uklart hendelsesforløp, skriver politiet på Twitter.

Flekkerøy klokken 05.19: En person er pågrepet etter å ha tatt seg inn i ulåst bil og garasje. Det er borttatt gjenstander fra begge steder. Dette ble funnet gjemt på stedet. Innsatt i arrest og sak opprettet.

Kristiansand Bellevue klokken 02.40: En bilfører mistenkes for å kjøre bil i ruset tilstand. Erkjenner bruk av narkotika før kjøring. Til legevakt for blodprøve. Fører har heller ikke gyldig førerkort. Politiet oppretter sak.

Kristiansand Tinnheia klokken 01.19: En bil stikker fra politiet i forbindelse med en rutinekontroll. Bilen kjører fra Idda til toppen av Tinnheia. Fører mistenkes for å kjøre i ruset tilstand. Kjøres til legevakt for blodprøve. Fører har heller ikke førerkort og anmeldes også for dette. Politiet oppretter sak.

Kristiansand Fiskå klokken 23.59: Ansatte har kommet over to personer som har borttatt gjenstander fra bedriften. Det er borttatt ble førstehjelpsutstyr, malerier med mer. En del av tyvegodset er kommet til rette. De pågrepne er innsatt i arresten.
Sist oppdatert 24.11.2021 klokken 17:10 av Nicolai Prebensen

Hendelsesloggen fra Agder politidistrikts operasjonsleder onsdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no