Trener Bjørn Hagen og Søgne HKs 2. divisjonslag hadde nok en kamp søndag hvor upresist spill og personlige feil ble avgjørende for et nytt tap i årets serie. (Foto: Nicolai Prebensen)

Nytt tap: - Det ligger i hodene på oss

  Nicolai Prebensen
  21. nov. 2021
  16:00
Søgne HK - Gjerpen 2, 23-29 (10-14), kvinnenes 2. divisjon 02, Tinntjønnhallen søndag ettermiddag.

Søgne HKs 2. divisjonslag måtte for 8. gang denne sesongen se seg slått av motstanderen når ti kamper er spilt av i alt 24. Rundt 100 tilskuere fikk se et lag som virker usikkert i angrep og gjør i deler av kampen mange personlige feil med upresise pasninger og unødige misser på ballmottak.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Når det er sagt, spilte laget i en periode i 2. omgang slik vi vet dette laget kan. Etter å ha redusert ledelsen til gjestene fra Skien til tre mål, fra 13-20 til 18-21 etter et godt og effektivt forsvarsspill og hurtige kontringer, falt laget sammen igjen og havnet bakpå.

- Dette er et lag vi skal slå. Det ligger i hodet på oss og her har vi mye å jobbe med frem til neste kamp, sa trener Bjørn Hagen til N247 etter kampslutt.

Han sa videre at dette er noe de har fokus på og snakker om både på trening og før kamp.

- Mye å snakke om
- Det virker som vi ikke har tro på oss selv, og her har vi mye å snakke om, sa Hagen videre.

Juleferie
- Jeg er helt enig. Det er ingen grunn til at vi ikke skal spille slik vi gjorde i deler av 2. omgangen i hele kampen. Da hadde vi vunnet denne kampen glatt. Vi sier i garderoben at vi skal skye opp, og vi skyter ned. Vi har en bortekamp igjen mot Hokksund før vi tar juleferie, noe som skal bli godt. Den kampen er ikke før 18. desember og vi har god tid til å jobbe oss ut av denne usikkerheten vi har nå, sa strekspiller Karianne Gjertsen Barøy før hun gikk i garderoben.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Strekspiller Karianne Gjertsen Barøy under kampen i Tinntjønnhallen søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).

Søgnes damelag ligger nå på nest siste plass på tabellen med fire poeng på 10 kamper spilt. Våg ligger nederst med tre poeng på 11 spilte kamper. Gjerpen 2 ligger tredje sist på tabellen, og det er Oslostudentenes IK som topper med 17 poeng på 10 kamper spilt.

Mestscorende
Ettermiddagens mestscorende Solveig-Marie Hansson Messel med ni mål, hvor fem kom på straffe. Gjestenes mestscorende ble Andrea Brekke Karlsen med åtte spillemål.

Solveig-Marie Hansson Messel ble kampens mestscorende med ni mål, hvor fem kom på straffekast. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no