Senterleder Boye Ording gleder seg til Black Week som starter mandag og avsluttes lørdag kommende uke. (Foto: Arild Hansen)

«Black Week» ruller videre på Amfi Vågsbygd

  Arild Hansen
  20. nov. 2021
  15:52
- Mye grunnet pandemien gikk vi fra «Black Friday» til «Black Week» i fjor, slik at både våre kunder og de ansatte kunne få bedre tid til handelen. Det ble så godt mottatt at vi velger å gjøre dette videre, sier Boye Ording som er senterleder ved Amfi Vågsbygd.
 
Åpner mandag
Mandag morgen åpner han de to inngangen til Amfiets 45 butikker, to dagligvarebutikker, samt tre spisesteder. Alt er klappet og klart for «Black Week» som varer helt frem til lørdag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Selv med pandemien hengende over oss, gikk alt veldig greit i fjor. Folk fikk jo mye bedre tid til å forberede handelen, og så forholdt de seg til restriksjonene akkurat som forventet. Når uken var over, kunne butikkene vise til fine tall. Jeg tror nok at «Black Week» er kommet for å bli, sier senterlederen.

Hver fredag i 08-tiden gjøres det klart for «fredagskaffen» på senteret. Da møtes et knippe av de ansatte fra butikkene til en aldri så liten kjas, og en «god-helg-hilsen».
I følge TV2 Nyhetskanalen nylig, vil nordmenn legge igjen rundt 16 milliarder kroner i løpet av den kommende «Black Week-uken» og 3,3 millioner kroner i bare i løpet av «Black Friday» i landets mange sentre og butikker.
 
Pyntet til jul
Når kundene ankommer Amfi Vågsbygd fra mandag morgen og utover i uken, vil de fort se at også årets kommende julefeiring allerede har startet. Julelysene er tent, dekorasjoner er satt ut, og i mange av butikkene er det de røde og grønne julefargene man kanskje legger mest merke til.

- Det er mange som også bruker «Black Week» til julehandel. Det er kjeder som henter inn såkalte partikjøp som er veldig billig, mens andre igjen kjører med en viss rabatt hele uken gjennom. Men selv om de gjorde det samme i fjor, hadde vi likevel en salgsvekst i desember, avslutter Ording.

Et utvalg ansatte i Vågsbygd Amfi. Bakerst fra venstre: Christofer Stray, Boye Ording, Viktor Andersen og Normann Ekeland. Foran fra venstre: Brita Vaksdal Storaas, Merete Lohne, Birgit Fossdal og Eva Røinås Wetrhus. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no