Sebastian Kleiven (15) fra Langenes og Søgne er nybakt Norgesmester i rekrutt, 80 kilos klassen. (Foto: Nicolai Prebensen)

5-0 etter tre ganger to minutter

  Nicolai Prebensen
  01. nov. 2021
  18:25
Søgnes ferskeste Norgesmester, så vidt vi vet, er Sebastian Kleiven fra Langenes. Lørdag bokset han finalen i rekrutt 80 kilo i Trondhjem og slo sin motstander Ali Ahub Raja fra Vestby IL med poengene 5-0.

- Det var veldig gøy, sier AIK Lund-bokseren til N247 mandag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Sebastian har bokset i tre år, trener i ringen tre ganger i uka i tillegg til egentrening. I 2014 skrev vi om flere svømmetalenter, hvor den nå 15 år gamle Søgne-gutten var en av dem.

- Nå er det boksing som gjelder og det kommer jeg til å fortsette med. Denne sporten skal jeg holde på med lenge, og hvor langt det kan gå er det vanskelig å svare på. Jeg skal i alle fall gjøre det jeg kan for å utvikle meg, og om det går så langt at jeg om noen år stiller i en tungvektsklasse kan jeg ikke si noen om nå, fortsetter 15-åringen.

Han legger til at en av klubbkameratene fra AIK Lund, Rohullah Khan også vant sin vektklasse under Norgesmesterskapet.

Treneren
- Jeg vil gjerne skryte av treneren vår, Zayndi Arasev. Han er bare en helt fantastisk flink trener og en god venn. Uten han hadde jeg ikke oppnådd å få et NM i premiehylla. Det er ikke uten grunn at han er med i kampen om den lokale ildsjel prisen i Agder, avslutter Sebastian Kleiven.

Sebastian Kleiven (t.v.), trener Zayndi Arasev og klubbkamerat Rohullah Khan i Trondhjem lørdag. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no