Kai Tønnesland (KAK) og Lene Olsen under 2. etappe på Mjåvann industriområde søndag. (Foto: Nicolai Prebensen)

32 startende i Mjåvannsprinten

  Nicolai Prebensen
  24. okt. 2021
  17:15
- Det går veldig bra. For noen er dette det første løpet de deltar i og for andre er Mjåvannsprinten en del av Norgescupen, sier løpsleder Ole Kristoffer Apeland en time etter at rallyet var i gang søndag ettermiddag.

Mjåvannsprinten består av tre etapper som kjøres tre ganger. Etappene er korte og er unnagjort på svært kort tid. En rallyform som er publikumsvennlig da tilskuerne får se bilene flere ganger innenfor et lite område.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Dette er bare gøy. Stemningen er god og for mange er dette det siste løpet denne sesongen. Vi punkterte i første runde og da gikk det jo litt tid. Vi får sørge for å slå oss selv da, sa en blid Svein Frustøl like før 2. etappen skulle kjøres.

Han la til at dette løpet er kort, intenst og veldig gøy å delta i.

Artikkelen fortsetter under bildet.
I kø før start på Mjåvann industriområde søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).

Det er vanskelig å anslå hvor mange tilskuere som var på plass på Mjåvann søndag, men flere hundre rundt i området er ikke utenkelig.

Det var Roger Rustad fra KNA Kongsberg og kartleser Andreas Hvambsahl som kjørte inn til totalseier med sin Ford Fiesta R5 MK2. Kai Tønnesland og Lene Olsen (KAK) kjørte inn til sølv med sin Volvo 940, mens Svein Frustøl og Eirik Spilling (KAK) kjørte inn til tredjeplass med sin Ford Escort, på tross av punktering.

Sist oppdatert 24.10.2021 klokken 17:22 av Nicolai Prebensen

Svein Frustøl og Eirik Spilling under 2. etappe på Mjåvann søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Løpsleder Ole Kristoffer Apeland. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no