- Godt fremmøte i rådhuset på Tangvall, konstaterer Oscar Lohne og Tormod Try. (Foto: Jon Aamodt)

- Bøssebærerne ute i hele Søgne

  Jon Aamodt
  24. okt. 2021
  16:15
Klokken er så vidt passert 15.00, og Tormod Try kan konstatere at det er sendt ut bøssebærere til hele Søgne i forbindelse med årets TV-aksjon. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Kunne vært flere
- 30 sjåfører ha kjørt her fra rådhuset på Tangvall. Ideelt sett kunne vi hatt et par til, men dette er helt innafor, sier Oscar Lohne, som har koordinert listene over frivillige sjåfører. 

Han legger til at han er ganske godt fornøyd med antallet frivillige som etter hvert dukket opp på rådhuset denne oktobersøndagen. 

Det samme sier Tormod Try (bildet). Som så mange ganger tidligere er det han som stiller frivillig og fordeler roder og koordinerer når bøssebærere og sjåfører skal ut på den årlige TV-aksjonen som akkurat i år er viet til organisasjonen Plan Internasjonal Norge og deres arbeid for å bekjempe barneekteskap. 

- Samles og telles i sentrum
Try forteller at det er sendt ut 74 bøsser fordelt i de ulike rodene. 

- Vi kunne vært enda flere, men det er likevel slik at vi får dekket hele Søgne til innsamlingsaksjonen, sier Try. 

Nytt av året er at bøssene ikke skal tømmes og telles lokalt i Søgne.

- Bøssebærerne leverer bøssene igjen her på rådhuset når de er ferdige. Her samles alt og sendes inn til sentrum hvor alt telles for hele kommunen, forklarer Try og legger til at med nummererte bøsser skal det likevel være mulig å finne ut hvor mye som kommer inn fra de ulike lokalområdene. 

Bildet under: Kai Tobiassen og Kristian Strøm har med seg Agathe, Ida og Sally til Vedderheia for å samle inn penger til årets TV-aksjon. (Foto: Jon Aamodt). 

Frivillige registreres og får tildelt bøsser og roder i rådhuset på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)

Oscar Lohne og Tormod Try har nettopp sendt ut sjåfører og bøssebærere til hele Søgne søndag ettermiddag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no