Loggen fra politiet i Agder søndag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Dette er hendelsene i Agder søndag

  Nicolai Prebensen
  24. okt. 2021
  09:37
Kristiansand klokken 20.02: Melding om noen har samlet løv og blader for deretter å tenne på dette utenfor Hellemyr skole. 

- Slukket av nabo. Politi og brann på stedet og sjekker at det ikke har utviklet seg videre. Ingen vitner til hendelsen, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 17.20: - Honnør til våken turgåer på Tangen som meldte om vindsurfer i Byfjorden han ble bekymret over. Turgåer fikk inntrykk av at surferen hadde problemer. Politiet observerte fra operasjonssentralen og delte bekymringen. Brannbåten har kontroll på han, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

E18 klokken 15.56: Politiet får flere meldinger om mann på 3-hjulssykkel som sykler på E18 øst for avkjøring til Birkenes. Sykler i østgående retning. Politiet på vei til området.

- Privatbilist har stanset syklisten på en SOS lomme øst for avkjøring Birkeland og politiet frakter vedkommende hjem og familien sørger for sykkelen, skriver politiet på Twitter.

Risør Heiveien klokken 03.50: Nødetatene rykker ut etter melding om røykutvikling/brann. En person skal ha fått litt røyk i seg, men er våken og bevisst.

Klokken 04.40 melder politiet at de er ferdig på stedet. 

- To personer skal ha pustet inn noe røyk, tilsett av helse. Mistenker at brannen har oppstått i forbindelse med matlaging. Sak opprettes.

Mandal sentrum klokken 03.10: Mann bortvist fra Mandal sentrum frem til 12.00. Oppfordret til krangel med flere andre personer.

Arendal sentrum klokken 03.00: Mann anmeldt for urinering på offentlig sted. Ble i tillegg bortvist fra sentrum frem til klokken 08.00.

Kristiansand sentrum, klokken 0240. Kvinne bortvist fra sentrum frem til klokken 08.00 etter å ha gått til fysisk angrep på en annen person.

Arendal sentrum klokken 02.15: To menn bortvist fra sentrum. De forsøkte å komme seg inn på et utested til tross for at dette var stengt.

Kristiansand sentrum klokken 01.50: Politipatrulje kommer over to menn som tidligere på kvelden ble bortvist fra sentrum. Begge innbringes og anmeldes.

Arendal Langbryggen klokken 01.44: Politipatrulje kommer over en mann som tidligere på natta ble bortvist. Innbringes til arresten og anmeldes.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Arendal sentrum klokken 01.29: Mann bortvist fra sentrum. Forsøkte å hoppe over gjerde for å snike seg inn på utested.

Kristiansand sentrum klokken 01.06: Mann pågrepet etter å ha fremsatt trusler mot politiet. Innsatt i arrest.

Grimstad sentrum klokken 00.50: Mann bortvist fra sentrum etter å ha kranglet med en vekter.

Kristiansand sentrum klokken 00.20: Tre menn bortvist frem til klokken 08.00 etter slåssing seg i mellom. Ingen skadet.
Sist oppdatert 24.10.2021 klokken 20:54 av Nicolai Prebensen

Dette er hendelsene i Agder søndag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no