- Raymond Johanssen var kledd i en lys grønn skjorte/ genser, mørke bukser og en mørk jakke/genser knyttet rundt livet, siste gang han ble observert den 12. oktober, skrev politiet i en pressemelding fredag. (Foto: Politiet)

Politiet ber om tips vedrørende savnedes bevegelser

  Nicolai Prebensen
  23. okt. 2021
  15:35
- Politiet i Agder søkte i fredag gjennom flere aktuelle områder etter savnede Raymond Johanssen fra Søgne, uten funn. Politiet etterforsker nå saken videre for å finne nye aktuelle søksområder, står det i en pressemelding sendt ut lørdag ettermiddag.

I tidsrommet mellom klokken 16.00 og 20.30 tirsdag 12. oktober har den savnede beveget seg ulike steder på Tangvall.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

I pressemeldingen står det videre at politiet er spesielt interessert i observasjoner av den savnede og hans hund gående fra restauranten «Tikk Takk», sannsynligvis i retning mot Tofteland, og deretter gamlevegen mot Brennåsen. 

Dersom publikum har sett noe som kan være av interesse ber politiet bes disse kontakte politiet på telefon 02800.

Kamera
- Dersom noen har kjørt på Toftelandsveien i tidsrommet mellom klokken 19.50 og midnatt, med kamera i bil, eller har kamera på hus eller på gårdsplass som også dekker Toftelandsveien, ber vi også om at politiet kontaktes på 02800, står det avslutningsvis i  pressemeldingen.

Mannskaper fra Mandal Røde Kors vann- og elveredningsgruppe søkte fredag i Søgne- og Songdalselva uten å gjøre noen funn. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Den savnede hadde med seg en hund av typen Rhodesian Ridgeback som bildet viser. (Foto: Politiet)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no