Søgne FKs herrer spiller første kvalifiseringskamp borte mot Randesund på Sukkevann lørdag ettermiddag. (Foto: Gunnar Engebu, Søgne FK)

Vi fulgte Søgne FKs første kvalifiseringskamp til 3. divisjon fra klokken 12.30: Tapte 1-0

Publisert Sist oppdatert

Lørdag ettermiddag klokken 12.30 spiller Søgne FKs herrer første kvalifiseringskamp for opprykk til 3. divisjon mot Randesund borte på Sukkevann idrettspark. Returkampen spilles på Søgne stadion onsdag.

- Det er fantastisk moro at vi får spille slike viktige kamper

Vår reporter Frank Solås er på plass på Sukkevann og vil fortløpende rapportere tilbake til redaksjonen slik at vi kan oppdatere kampens gang direkte i denne saken. Siden oppdateres automatisk hvert andre minutt.

14:28 - Har troa

Søgne FKs herretrener har absolutt tro på at dette kan gå bra onsdag.

- Det manglet litt hos våre spillere i dag og 1-0 er ingenting når det skal spilles i 90 minutter, minst, førstkommende onsdag hjemme i Søgne, sa Stefán Gíslason.

Søgnes publikummere gjorde en formidabel innsats på tribunen lørdag ettermiddag i Randesund. Vi takker, og håper å se mange på gresset på Tangvall onsdag. Det kommer nok publikum fra Randesund også, så her gjelder det å møte opp.

Vi takker for følget denne lørdagen.

14:27 Fornøyd Randsund-trener

Randesund-trener Kjetil Sørensen var fornøyd med seier mot Søgne FK på en tung kunstgressbane.

- Det er viktig å vinne hjemmekampene, sa han til N247s reporter på Sukkevann like etter kampslutt.

14:23 Slutt

Kampen er slutt. Fem minutter på overtid. Randesund vinner 1-0. Returkampen er onsdag på Søgne stadion klokken 19.00.

14:19 Presser i sluttminuttene

Søgne høyere oppe i sluttminuttene. Skaper ingen store sjanser. Ett minutt på overtid nå.

14:16 Randesund farlig frempå på nytt

Randesund frem på høyresiden nok en gang. Søgne får såvidt klarert.

14:14 Gult kort Randesund

Gult kort til Randesund for holding av Markus Aamodt.

14:12 Gult kort Randesund

Randesunds Henrik Byklum gult kort for takling.

14:12 Hjørnespark Søgne

Keeper bokser ut til nytt frispark. Bra korner fra Ueland, keeper dominerer med sine to metere inne i feltet.

14:08 Søgne-publikumet støtter opp

Publikummet fra Søgne støtter opp om laget sitt på en flott måte. Holder liv på tribunen.

14:05 God sjanse Søgne

Ny feil avgjørelse fra dommer. Offside på Magne Karlsen kunne blitt en stor sjanse for Søgne.

14:03 Avblåst for offside

Magne Karlsen langt fremme, blåses av for offside, uforståelig, sier N247s ekspertpanel på Sukkevann.

14:01 Bytte Søgne

Jakob Netland ut, Ulrik Stubstad inn for Søgne.

14:00 Klart bedre

Randesund styrer kampen. Er klart bedre enn <> gutter.

13:59 Gult kort Randesund

Randesunds Kristian Brattland gult kort for takling av Søgne-spiller.

13:58 Randesund trykker på

Randesund har et klart overtak nå. Søgne blir kjørt hardt nå.

13:57 Mål Randesund

Tabbe i forsvaret. Randesund leder 1-0 etter skudd fra kort hold. Nå må Søgne skjerpe seg i midten, ellers blir det flere scoringer til Randesund.

13:53 Kampens største sjanse til Søgne

Søgne-angrep. Magne Karlsen alene med keeper. Skyter fra syv meter, kjemperedning fra Randesund-keeper, en hånds. Kampens største sjanse.

13:52 Fortsetter å tape 2. ballene

Søgne klarerer gang på gang. Misser 2. ballene.

13:51 Randesundkeeper slår langt

Randesunds keeper, Øyvind Børresen med kanonlange utspark. Slår helt opp til Søgnes 16-meter.

13:48 Skudd fra Søgne

Marcus Aamodt skyter etter hjørnespark. Over mål.

13:47 Sjanse Søgne

Endelig et angrep fra Søgne. Kevin Vigebo legger inn til Jarle Rogstad som nesten rekker frem.

13:46 Kjempepress mot Søgne

Frispark Søgne. Nå er gjestene i trøbbel, sterkt presset, sier N247s reporter på Sukkevann.

13:44 Randesund nytt hjørnespark

Søgne taper samtlige dueller. Klarer ikke å klarere angrepene. Situasjonen avverges. Utspill fra mål.

13:43 Dårlige klareringer

Søgne er presset hardt. Alle spillerne på rundt 20 meter. Dårlige klareringer.

13:41 Høyt press mot Søgne

Randesund fortsetter presset mot Søgne. Frispark Randesund midt på Søgnes banehalvdel. Vertene tydelig mye mer på <> de første ti minutter i 2. omgang.

13:39 Ny sjanse til Randesund

Vertene ligger høyt og presser Søgne. Søgne må klarere flere ganger.

13:38 Gult kort

Gult kort til Jarle Rogstad for en litt for tøff takling.

13:18 Pause

Dommer Ask blåser til pause. Stillingen er 0-0. Alt i alt har Søgne vært vært det beste laget. Ingen svært store sjanser til noen av lagene. Randesund pakker godt bak i forsvaret. Vi er tilbake når 2. omgang starter.

13:15 Hjørnespark Randesund

Klareres. Det er lag til tre minutter i første omgang.

13:11 Ballgutt får tilsnakk

En ballgutt henter ballen inne på banen. Dommer gir tilsnakk til gutten. Ballen droppes.

13:08 Farlig sjanse Søgne

Magne Karlsen legger inn fra siden. Søgne-spillere etter ballen, men keeper klarerer.

13:06 Kjempesjanse Randesund

Plutselig åpent i Søgne-forsvaret, skudd fra vertene, kjemperedning fra Søgne-keeper Fredrik Repstad Hansen.

13:05 Frispark Søgne

- Å steike hvor det takles, sier N247s reporter på Sukkevann. Tøft spill fra vertenes side.

13:04 Hjørnespark til Søgne

Begge midtstopperne fremme. Klareres til nytt hjørnespark. Klareres igjen, nytt hjørnespark til Søgne. klareres for tredje gang.

13:01 Halvtimen spilt

Frispark til Søgne fra god posisjon. Ueland legger til rette. Slår inn høyt. Klareres, innkast til Søgne ved cornerflagget. Søgne holder presset oppe.

12:59 Heier på Liverpool

Vigørs trener Kjetil Ruthford Pedersen er på plass. Hen heier på Liverpool, men velger Randesund - Søgne FK fremfor Jerv - Start lørdag.

12:58 Randesund ny sjanse

Randesund med ny sjanse. Klareres på Søgnes femmeter.

12:57 Sjanse Randesund

Stor sjanse til Randesund etter en forsvarstabbe. Ballen skytes like over mål.

12:53 Kjempesjanse til Søgne

Sander Tønnessen skyter like utenfor. Hadde den gått mellom stengene ville Søgne ha ledet 0-1.

12:52 Randesund ligger dypt

Søgne har hatt spillet de siste ti minuttene. Randesund lite oppe i angrep mot Søgne.

12:51 Frispark til Søgne

Ueland legger inn, ender i innkast til Søgne.

12:50 Heading på mål

Søgne i angrep, heading utenfor mål. Presset mot vertene fortsetter.

12:49 Tilsnakk

Jens Jernæs får tilsnakk for unødvendig kommentar. Like etter faller dommeren til jubel fra tribunen.

12:48 Står høyt

Søgne fortsetter presset. Lange baller mot Randesund-målet. Skudd fra Søgne, like over.

12:46 Søgne presser

Søgne har etablert et offensivt spill, uten å skape de store sjansene.

12:42 Helt jevnspilt

N247s reporter sier at kampen er helt jevnspilt. Verken gjestene eller vertene har noe overtak.

12:41 Farlig sjanse Randesund

Klareres på femmeteren av Søgne-forsvaret.

12:39 Lite spill

Lite etablert spill så langt i kampen. Ingen lag skiller seg ut. Nå er det minst 200 tilskuere på plass på stadion.

12:38 Tenning

- Det er høyt tenningsnivå på spillerne på begge lag, sier reporteren vår.

12:37 Venstre bekk

Vigebo inn på venstre bekk.

12:34 Grisetaklinger

Nytt frispark til Søgne etter en grisetakling på midtbanen. Morten Dalene ligger nede, og byttes ut. Kevin Vigebo skal inn.

12:33 Frispark Søgne

Skikkelig takling. Frispark like utenfor 16-meteren til Søgne. Rett i mur og inn til keeper.

12:32 Corner til Søgne

Ditlef slår inn. To store sjanser til Søgne. Innkast til Søgne.

12:31 Sjanse til Randesund

Stor sjanse til vertene, skyter rett over mål.

12:31 Tilskuere

N247s reporter, Frank Solås melder om rundt 59 tilskuere fra Søgne på Sukkevann.

12:30 Kampen i gang

Søgne har avspark.

12:15 Siste spilte kamper

Siden 2013 har Randesund og Søgne møtt hverandre 12 ganger i seriesammenheng. Randesund har vunnet åtte av dem, Søgne tre i følge NFFs statistikk. Treningskampen i høst endte 0-0.

12:15 Et kvarter til kampstart

Søgne FKs gutter er snart ferdige med oppvarmingen. Strålende spilleforhold i Randesund.

12:08 Dagens dommere

Dagens dommere er Dommere: Jan Helge Ask (Mandalskameratene, FK). Ass.dommer 1: Abdallah Tarik Qashua (Mandalskameratene, FK). Ass.dommer 2: Atle Tveit (Mandalskameratene, FK).

10:53 Kvalifisering til 3. divisjon