Politiets innsatsleder Joakim Jaabæk (t.v.), avtroppende innsatsleder Stian Pauschert og Røde Kors Hjelpekorps aksjonsleder, Thomas Dønnestad på KBR Søgne og Songdalens stasjon på Salemsveien i Søgne fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Har avsluttet søket for kvelden

  Nicolai Prebensen
  22. okt. 2021
  16:40
Politiet melder fredag kveld klokken 19.57 at søket i terreng etter savnet person er avsluttet for kvelden uten resultat. 

- Det er benyttet frivillige organisasjoner både med og uten hund, politiressurser og drone i søket. Politiet vil fortsette med etterforskning og etterretning i saken, skriver politiet på Twitter.

Tidligere fredag:
Søket etter den savnede 40-åringen fortsetter ut over fredag ettermiddag.

- Vi søker etter den savnede så lenge det er lyst. Hva som skjer etter det tar vi stilling til da, sier avtroppende innsatsleder Stian Pauschert til N247 fredag ettermiddag i det han overlater innsatslederansvaret til Joakim Jaabæk.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi vurderer status fortløpende og søk etter den savnede fortsetter med hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder, mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps og politiets egne dronepiloter inntil videre. Vi benytter oss av daglyset og søkeområdet er i samme område som vi har søkt det siste døgnet, sier innsatslederen klokken 16.00.


Ulendt
Dronene benyttes i følge politiet i områder hvor terrenget er ulendt og vanskelig tilgjengelig for mannskapene til fots.

Hjelpekorpsets aksjonsleder, Thomas Dønnestad sier at de fredag ettermiddag har rundt 10 mannskaper ute i området og at Røde Korps Hjelpekorps stiller med mannskaper så lenge det er behov for det.
Sist oppdatert 22.10.2021 klokken 20:32 av Nicolai Prebensen

Tidligere fredag søkte mannskaper fra Mandal Røde Kors vann- og elveredningsgruppe i Søgne- og Songdalselva uten funn. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no