- I tillegg til salg av bilpleieprodukter tar vi nå også inn biler for behandling her i hallen, sier daglig leder Kristian Vingen (t.h.), her sammen med digital markedsfører Marius Haugum. (Foto: Jon Aamodt)

Utvidet virksomhet: - Ikke bare produktsalg

  Jon Aamodt
  22. okt. 2021
  16:15
Fra oppstarten hjemme i garasjen i 2011 har selskapet Bilnerden.no vokst til å beslaglegge rundt 850 kvadratmeter på industriområdet Lohnelier øst. Omsetningen i 2020 endte på pene 18,5 millioner og resultat før skatt var snaue tre millioner kroner. 

I oktober 2021 utvidet selskapet virksomheten til også å omfatte utføring av bilpleie i eget tilrigget lokale, en oppgave som kommer som et tillegg til selskapets hovedvirksomhet, omsetning av bilpleieprodukter via egen nettbutikk. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Startet som hobby
- Alt sammen startet som en hobby hjemme i garasjen i 2011. I 2013 etablerte selskapet seg på Lohnelier øst. I dag sysselsetter vi seks personer, sier daglig leder, Kristian Vingen til N247. 

I tillegg til arealene selskapet benytter i dag, er nabotomta ervervet for fremtidige utvidelser. 

- Hovedvirksomheten vår vil fremdeles være salg av høykvalitetsprodukter innen bilpleie. I dag leverer vi rundt 75 prosent av omsetningen til private kunder, resterende går til profesjonelle aktører innen bilpleie, sier Marius Haugum, digital markedsfører i selskapet. 

- Kvalitet foran kvantitet
Med hovedaktiviteten salg av bilpleieprodukter i nettbutikk, har ikke virksomheten på Lohnelier vært høyt profilert i det lokale markedet. Allerede fra oppstarten i oktober har flere kunder benyttet seg av tilbudet i hallen og fått gjennomført bilpleie med hovedvekt på keramisk forsegling som selskapet er spesialisert i å utføre. 

- Filosofien vår springer ut av at vi er genuint interessert i arbeidet vi holder på med. Å levere gode produkter og et godt arbeid er viktigere enn volumvekst. Våre kunder vet hva de kan forvente og hva de får, og det er resultatene vi leverer som driver oss og som vi er kjent for, sier daglig leder Kristian Vingen. 

Bildet under: Kundebil klar for levering. (Foto: Jon Aamodt).

Fra starten hjemme i garasjen i 2011 har selskapet vokst og disponerer i dag rundt 850 kvadratmeter i lokaler på Lohnelier øst. (Foto: Jon Aamodt)

Bilpleie av kundebiler utføres i egen hall innredet for formålet. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no