Loggen fra politiet i Agders operasjonsleder fredag. (Foto: Oslo politidistrikt)

Dette er hendelsene i Agder fredag og lørdag

  Nicolai Prebensen
  23. okt. 2021
  08:31
Lørdag
Nodeland klokken 21.37: Flere meldinger om ungdommer som skyter fyrverkeri i området Nodeland. Politiet har vært der to ganger, men de gir seg ikke.  Noen foreldre som kan ta seg en tur ut?, skriver politiet på Twitter lørdag kveld.

Kristiansand klokken 20.25: Melding om at flere ungdommer oppfører seg dårlig på Idda. Politiet kjører til stedet og 15-20 ungdommer er sendt vekk fra stedet

Farsund klokken 17.52: Melding om trafikkulykke på Lyngdalsveien. En bil skal ligge på siden. Meldt om at det bare er en person involvert. Nødetatene på stedet

- Ett felt er åpent. Nødetatene er på stedet, skriver politiet på Twitter. 

- Bilen har kommet utenfor veien med et hjul, og deretter tippet over på siden. Ingenting som tyder på skade på person men kjøres legevakt for sjekk. Kun materiell skader på bilen og ikke 3.manns eiendom, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Risør klokken 13.42: UP har hatt trafikkontroll på E18 ved Vinterkjerr. Én bilfører fikk førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i 117 km/t i 70-sone. 22 bilførere fikk forenklet forelegg for å ha kjørt for fort.

Lillesand klokken 10.12: UP har tatt beslag i førerkort på E18 etter at fører ble målt til en gjennomsnittshastighet på 162 km/t i 100-sonen. 

- Sak opprettes, skriver politiet på Twitter.

Arendal sentrum klokken 02.25: Mann pågrepet for vold mot politiet og innsatt i arrest. Satte seg opp i forbindelse med at politiet skilte parter som slåss på en restaurant.

Kristiansand Kvadraturen klokken 02.35: Mann bortvist fra sentrum frem til klokken08.00: Oppført seg ufint og kranglet med andre.

Arendal, Pollen klokken 00.45: Mann bortvist frem til 08.00. Forstyrret ro og orden ved høylytt roping og skriking.

Kvadraturen klokken 02.15: Mann bortvist fra sentrum etter å ha laget bråk på utested.

Kvadraturen klokken 01.40: Person pågrepet og innsatt i arrest etter tyveri fra restaurant. Gjenstand gjenfunnet og tilbakelevert fornærmede.

Grimstad klokken 00.55: Mann innbrakt til arresten for å ikke ha etterkommet pålegg, samt nektet å oppgi personalia.

Kvadraturen klokken 01.00: Mann pågrepet etter å ha slått til en dørvakt på utested. Blir også anmeldt for forulemping og trusler mot politiet.

Arendal, Pollen klokken 00.45: Mann bortvist fra sentrum frem til 0800, etter å ha laget bråk på et utested.

Kvadraturen klokken 00.30: Mann pågrepet og satt i arrest for forulemping og trusler mot offentlig tjenestemann.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

----------------------------------------

Fredag
Kristiansand klokken 22.02: Melding fra spisested i sentrum om seks personer som nekter å betale for seg. Flere stikker fra stedet når politiet kommer.

- Kontroll på to av de. Bortvises fra sentrum resten av natten, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand byfjorden klokken 21.51: Flere meldinger inn til politiet om observasjon av nødrakett i byfjorden. De fleste beskriver observasjonen som i nærheten av Odderøya.

- Hovedredningssentralen er varslet og brannbåt og redningsskøyta kjører ut, skriver politiet på Twitter.

Klokken 23.50 melder HRS at søket avsluttes uten funn av noen i nød. Gode søksforhold med ressurser både fra luft, land og sjø. Aktuelt området dekket godt. HRS takker alle ressurser for godt gjennomført søk.
Grimstad klokken 20.50: Politi og brann har vært i Arresten p-hus etter utløst brannalarm. Viser seg at noen har tatt ut to pulverapparat og sprayet over parkerte biler. Politiet undersøker saken videre på stedet.

- Dreier seg om et 20 talls biler som er rammet i større eller mindre grad. Politiet oppretter en sak på forholdet og bileiere oppfordres til å kontakte politiet i Grimstad for å registrere sin bil, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mosby klokken 19.56: Melding om pipebrann på Høietun. Nødetatene på vei. Skal være behov for ambulanse på grunn av beboere som har pustet inn røyk.

- Beboere er sjekket på stedet av ambulanse og alt er ok. Ingen synlig røyk eller ild på stedet nå. Nødetatene avslutter, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 10.02: Politiet på innbruddsåsted i Kongensgate. Stjålet brus og kassaapparat inneholdende kontanter, mindre beløp. Patrulje foretar åstedsundersøkelse på stedet

Kristiansand klokken 09.59: Politiet tilkalt av hotellansatte på et hotell i Kristiansand. To personer har fremsatt trusler mot ansatte på stedet. Det tas avhør av fornærmede på stedet. De aktuelle personene har forlatt stedet før politiet ankom.

Holum klokken 02.00: Politiet blir oppmerksom på en mistenkelig ATV av oppmerksom innringer i Holum. Patruljen pågriper to personer i nærheten, og de kan knyttes til et innbrudd hvor en ATV og andre gjenstander er stjålet. De mistenkes også for kjøring i påvirket tilstand.
Sist oppdatert 24.10.2021 klokken 09:33 av Nicolai Prebensen

Dette er hendelsene i Agder fredag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no