- Raymond Johanssen var kledd i en lys grønn skjorte/ genser, mørke bukser og en mørk jakke/genser knyttet rundt livet, siste gang han ble observert den 12. oktober. (Foto: Politiet)

Går ut med navn og bilde av den savnede

  Nicolai Prebensen
  22. okt. 2021
  12:45
Politiet ber om tips fra publikum etter at en mann er savnet fra Brennåsen i Songdalen. Dette skriver politiet i en pressemelding fredag ettermiddag.

Den savnede er 40 år gamle Raymond Johanssen.

Politiet går ut med navn og bilde av den savnede i samråd med hans pårørende. Mannen ble sist observert på Tangvall 12. oktober.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Den siste observasjonen av den savnede er på kvelden tirsdag 12. oktober i Tangvall sentrum. Vi er derfor interesserte i å komme i kontakt med folk som kan ha sett den savnede i løpet av den aktuelle dagen og kvelden, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Kjell Upsahl.

«Mannen var da kledd i en lys grønn skjorte/genser, mørke bukser og en mørk jakke/genser knyttet rundt livet.

Den savnede hadde med seg en hund av typen Rhodesian Ridgeback.

Søk
Politiet, brannvesenet, Røde Kors og Norske redningshunder har søkt etter mannen siden torsdag kveld. I tillegg er HRS også koblet inn i søket etter mannen.

Politiet har ingen indikasjoner på at noe kriminelt har skjedd.

Dersom publikum har gjort noen observasjoner av den savnede eller har andre tips i denne saken, kan dere kontakte politiet på 02800,» skriver politiet i pressemeldingen.
Sist oppdatert 22.10.2021 klokken 12:46 av Nicolai Prebensen

Den savnede hadde med seg en hund av typen Rhodesian Ridgeback som bildet viser. (Foto: Politiet/privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no