- Dette var både surt og bittert. Vi hadde jo dette i vår hule hånd mot slutten, sa Joey Hardarson til N247 etter kampen torsdag. T.v. Lars Kristian Pedersen som er med i trenerteamet. (Foto: Arild Hansen)

- Nå vet jeg ikke om det er håp i det hengende snøret lenger

  Arild Hansen
  21. okt. 2021
  19:14
- Dette var bittert. Vi har tre poeng i lomma ett minutt før ordinær tid, og et håp om å overleve med seks poeng opp til sikker plass med fire kamper igjen. Men, så glipper det….
 
Stod over
Fløys midtbanespiller Mathias Grundetjern fortviler. Han satt i sivilt på tribunen etter det røde kortet han fikk borte mot Levanger i siste serierunde. Smilet hans var på lur da lagkompisene snudde kampen i løpet av et par minutter når halvtimen var spilt ute i andre omgang.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kjelsås tok tidlig ledelsen ved Ole Erik Midtskogen mot et heller passivt Fløy-lag. Og 0-1 kunne fort blitt til det dobbelte, men de blå fra øya red stormen av. Etter hvert fikk de stablet beina på riktig plass, og da andre omgang kom i gang, var det et heltent hjemmelag som løftet spillet, og dermed kom  sjansene.

- Det var jo skikkelig gøy da Emil (Pedersen) ordnet 1-1, og enda gøyere når Andre Richstad scoret rett etterpå. På 2-1 trodde jeg det skulle holde helt inn, sier Mathias Grundetjern til N247.
 
Tullemål
Ett minutt gjenstår av ordinær tid når Kjelsås Sebastian Ø. Ottosen mottar ballen mutters alene på høyresiden. Han fosser innover noen meter, og ingen Fløy-spiller løper ham i møte. Markkryperen som følger fyker ned i lengste hjørnet, og dermed 2-2. Selv om Fløy-gutta forsøkte det de kunne i de fem tillagte overtidsminuttene, ble det kun med det ene poenget.

- Det er litt typisk oss i år. Det er i de avgjørende situasjonene at vi ikke er på nok. Som ved utlikningen. Det er veldig stor forskjell på å ligge seks poeng bak Fram/Larvik på sikker plass, enn de åtte som det nå skiller, sier Mathias Grundetjern som er klar til kamp hjemme mot tabellnabo og jumbo RBK 2 til mandag.

- Surt og bittert
- Dette var både surt og bittert. Vi hadde jo dette i vår hule hånd mot slutten. Nei, nå får vi bare stå på videre, og legge ned samme innsats som vi gjorde i kampens siste 70 minutter. For de første 20 var ikke all verdens, sa Joey Hardarson som kom inn som ny hovedtrener mandag.

Fløys Bjørnar Hove (i blått) i kamp med Kjelsås keeper. (Foto: Arild Hansen)

Mathias Grundetjern måtte stå over mot Kjelsås grunnet rødt kort i siste kamp mot Levanger. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no