Leder for områdeutvalget i NMS Harald Hovda t.v. og Martin Eikeland som er redaktør av årets julehefte «I De Dager» i regi av den frivillige organisasjonen. (Foto: Arild Hansen)

- Å treffes på slike tilstelninger, varmer sikkert alle som er her i dag

  Arild Hansen
  21. okt. 2021
  14:34
- Vi har hatt disse arrangementene på Flekkerøy i mange år, og det er like koselig hvert år. Det blir som vanlig sang og taler, og så følges det opp med sylferske reker fra øya som lunsj, sier Harald Hovda som er leder for områdeutvalget i NMS (Det Norske Misjonsselskap).
 
70 gjester
I fjor under pandemien ble arrangementet temmelig redusert og dempet. Torsdag var de i gang igjen for fullt, med folk fra både Søgne og Songdalen samt helt lokalt fra byen.

Artikkelen fortsetter  under annonsen.
Annonse

- Det er kjempegodt å møtes igjen. Å treffes på slike tilstelninger, varmer sikkert alle som er her i dag, sa Harald Hovda før han satte seg til bords og nøt de små røde med tilbehør.

NMS er en frivillig organisasjon, forankret i Den norske kirke. Organisasjon består i stor grad av frivillig engasjement fra mennesker og menigheter som ber, gir av sin tid og samler inn penger til arbeidet. Sammen med ansatte i Norge og andre land jobbes det med å gi medmennesker verdig liv og varig håp.
 
Julehefte
Torsdagen åpnet med sang av Grete og Jørg Jørgensen, og Odd Bjarne Ellefsen, sokneprest i Grim menighet, hold dagens tale.

Martin Eikeland er et kjent og kjært navn innen den lokale presse, og i løpet av torsdagen fikk han presentert det nye juleheftet som legges ut for salg nå. Han er redaktør, og forteller følgende:

- Juleheftet er på 100 sider. Det byr på litterære tekster med kjente forfattere. Det har fått tittelen «I De Dager», og det byr på flere flotte fortellinger, som jeg absolutt kan anbefale, sier Eikeland til N247.
Sist oppdatert 22.10.2021 klokken 12:05 av Jon Aamodt

Rundt 70 personer var torsdag samlet i Flekkerøy kirke torsdag. (Foto: Arild Hansen)

Ferske og litt lunkne reker nesten direkte fra havet, ble tatt godt i mot av gjestene. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no