Jarle Rogstad (i blått) og resten av herrenes seniorlag spiller to kvalifiseringskamper for opprykk til 3. divisjon på én uke. Førstkommende lørdag er det første kamp på Sukkevann i Randesund. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Det er fantastisk morsomt at vi får spille slike viktige kamper

  Nicolai Prebensen
  21. okt. 2021
  14:38
- Vi fokuserer kun på oss selv, og det vi kan. Å snakke om 3. divisjonsspill i dag er ureelt. Hvis vi er dyktige nok, kan vi snakke om det onsdag kveld, sier trener for Søgne HKs herrelag, Stefán Gíslason til N247 torsdag ettermiddag.

Etter en fantastisk redusert sesong, 10 spilte kamper, målforskjell 34-13, 27 poeng etter ni seire og ett tap, møter herrelaget Randesund i kvalifiseringsspill på Sukkevann førstkommende lørdag klokken 12.30. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Randesund i avdeling 2, har 22 poeng etter seriespillet med syv seire, en uavgjort og to tap etter 10 kamper. Målforskjellen er 28-14.

- Jeg vet litt om motstanderen, men det er vårt spill vi skal fokusere på. Hvis vi er så gode som vi ofte har vært denne sesongen, blir vi vanskelige å slå. Men, vi har hatt et par kamper som det har glippet litt, og det må vi unngå både lørdag og kommende onsdag hvor vi spiller hjemme klokken 19.00, fortsetter Gíslason.

Treneren sier videre at spillerstallen er i form, og med et par unntak er alle friske. 

- Morsomt
- Det er fantastisk morsomt at vi får spille slike viktige kamper, og det var faktisk målet vårt for sesongen. Som du vet vil jeg ikke snakke om opprykk nå, men skulle det skje må både klubben og ikke minst spillerne ta et steg opp. Ett steg opp i divisjonene betyr et høyere nivå i alle ledd.

Han sier videre at tidspunktet for kampen lørdag er litt merkelig, og det blir ikke den vanlige oppladningen til kamp.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Stefán Gíslason er trener for Søgne FKs herrelag som i løpet av en uke spiller to kvalifiseringskamper mot Randesund for opprykk til 3. divisjon. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

- Mange av våre spillere er i jobb, så den vanlige oppladningen med tidlig oppmøte, spillermøte og matinntak blir ikke som vanlig. Det gjelder nok for Randesund-spillerne også, sier han og håper mange fra Søgne finner veien til Sukkevann lørdag. 

Imponert
Førstkommende onsdag regner han med at tribunekapasiteten er sprengt, og sier at spillerne er imponert over fremmøtet på stadion de kampene laget har spilt hjemme.

- De har gitt uttrykk for at de har vært skikkelig gøy med så mange supportere på sidelinjen, avslutter han.

Alltid måljagende Morten Dalene i en tidligere seriekamp på hjemmebane sesongen 2021. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no