Banemester Torgeir Aslestad og Joakim Hove fra PDL Norge i den nye hallen på Høllen vest. (Foto: Jon Aamodt)

- Håper dette blir en folkeidrett

  Jon Aamodt
  19. okt. 2021
  14:10
Et godt halvår etter at kommunen ga dispensasjon for etablering av hall for padeltennis på Høllen vest, åpner PDL Norge mandag ettermiddag den nybygde hallen på rundt 1.700 kvadratmeter for publikum. 

- Booking av baner starter tirsdag, men allerede mandag kveld har vi åpent for de som ønsker å se på og prøve de nye banene, sier Torgeir Aslestad som er PDLs banesjef i den nye hallen i Søgne. 

- Vi ønsker å nå ut til et bredt lag av befolkningen og håper dette vil bli en folkesport, sier Machael Eeg fra PDL Norge til N247 timer før de første besøkene kan slippe til i hallen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Lokale eiere
Den nybygde hallen eies av et lokalt trekløver bestående av duoen Kennet Bakke/Stein Severinsen, Kenneth Trysnes fra VT AS og Paul Christian Øgrey Brandsdal. Troikaen leier ut hallen til PDL Norge som skal stå for den daglige driften av padelsenteret, og de er i tillegg i gang med en ny hall for padeltennis i Mandal. 

- Hallen vil være åpen hele dagen, og det er alltid bemanning som vil ønske velkommen og rettlede kunder. Vi skjønner at sporten er ny for mange, men vi står klar til å hjelpe med utstyr og informasjon her i hallen, sier Eeg.

PDL Norge er en del av det internasjonale PDL som regnes som verdens største kjede innen padeltennis. De seneste tre måneder har kjenden åpnet på seks nye lokasjoner i Norge, herunder Bergen og Sandefjord, og kjeden tar sikte på å bli landsdekkende i Norge. 

Artikkelen fortsetter under bildet. 
Kennet Bakke og Paul Christian Øgrey Brandsdal prøver seg i den nye hallen mandag formiddag. (Foto: Jon Aamodt) 

Topp moderne
I følge eierne av hallen er dette den eneste hallen mellom Oslo og Stavanger som er bygget fra grunnen med formål om å benyttes til padeltennis. Det merkes blant annet av den ekstra store takhøyden som måles til ni meter pluss litt ekstra mellom dragerne som holder taket på plass. 

- Hallen består av fem baner som alle er doble og kan benyttes av fire samtidige spillere. Har du lyst til å spille, men ikke har nok venner å ta med, vil vi prøve å organisere slik at du kan spille med andre som er i samme situasjon, sier Aslestad som allerede mandag kveld er klar til å ta imot gjester i den helt nye hallen på Høllen vest i Søgne. 

Representanter fra eiere og drivere i hallen på Høllen vest. F.V. Paul Christian Øgrey Brandsdal, Kennet Bakke, Torgeir Aslestad, Joakim Hove, Michael Eeg, og Stein Severinsen. (Foto: Jon Aamodt)

Med stor takhøyde og fem doble baner håper eiere og drivere å gi et tilbud til alle deler av befolkningen. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no