Knepen seier i siste ordinære serierunde

Søgne FK - Giv Akt/Mandalskameratene 2, 3-2 (2-0), herrenes 4. divisjon, Søgne stadion.

På et iskaldt Søgne stadion, med imponerende 79 tilskuere (cirka) ble det ingen festforestilling mandag kveld. Det kan skyldes at ingen av lagene hadde noe å spille for. Søgne FKs herrer kunne ikke komme høyere på tabellen, og Giv Akt/Mandalskameratene 2 kunne ikke havne lengre ned på den samme tabellen.
Nå er det to kvalifiseringskamper om opprykk til 3. divisjon som gjelder. Disse skal spilles mot på Sukkevann mot Randesund 23. oktober og 27. oktober på Søgne stadion.
Venstreben
Som så mange ganger før dominerte Ditlef Ueland med sitt gode venstreben og dundret inn et direkte frispark fra 16,5 meter i 1. omgang, utagbart for Giv Akt/MK keeper Martin Bråten Østland.
Søgnes første mål stod Magne Karlsen for med skudd i mål etter godt forarbeid fra lagkameratene.
Utliknet
I 2. omgang utliknet gjestene til 2-2, begge mål ved Magnus Aamodt som ble frispilt begge gangene.
Søgne FKs herrer reddet seieren med en scoring av Ulrik Stubstad i det 90. minutt. To spennende kamper gjenstår, den første lørdag borte mot Randesund. Klokkeslett er ikke satt per nå.
Imponerende med så mange tilskuere på tribunen i tillegg til de som "gjemte" seg bak stadionbygget i et iskaldt vær på Søgne stadion mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Giv Akt/MK 2s Jonas Kerim Westrum fortviler etter at Ditlef Ueland har sendt Søgne opp i en tomålsledelse mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)