Sportslig leder i Fløy, Vidar Røsstad t.h,  ønsker Joey  Hardarson og Lars Kristian Pedersen velkommen inn som nye trenere i klubben. (Foto: Arild Hansen)

- Nå blir det «cup» i de siste fem kampene

  Arild Hansen
  18. okt. 2021
  20:46
- Allerede hjemme mot Kjelsås torsdag her ute på Flekkerøy må vi innkassere tre av de 15 resterende poengene vi skal kjempe om. Hvis ikke blir det kun teorien å forholde seg til, sier Vidar Røsstad som er sportslig leder i Fløy. Den nyansatte treneren Joey Hardarson nikker, og er veldig enig.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Avsluttet
Mandag rundt middagstider ble Fløys sportslig ledelse enig om å avslutte den ett-årig lange kontrakten de hadde med trener Vebjørn Urdal før sesongen var avsluttet. Noe nytt og drastisk måtte gjøres innad i klubben. 16 poeng, fordelt på 10 uavgjorte og kun to seire, forteller i samme tekst at klubben har ligget i bunnsjiktet i hele år. Et nedrykk til NorskTipping-liga har blinket i mange uker. Nå har de blå og hvite kun fem kamper igjen å spille før status skal gjøres opp. Mandag kveld traff N247 Joey Hardarson og Vidar Røsstad i Flekkerøyhallen etter treningsøkta på Arcikon Arena.

- Som sagt, det blir fem «cupkamper». Den første må vinnes torsdag mot Kjelsås, sier Vidar Røsstad.

Ingen topplag
- De lagene vi skal møte ligger jo ikke helt i toppen av tabellen, så det er fem kamper vi kan vinne. Nå er det slettes ikke noen enkle lag å spille mot, men sjansen er der. Gutta har jo spilt 10 uavgjorte kamper, også mot antatt bedre lag, så det har vært på nippet, sier Joey Hardarson til N247.

- Kan du trylle, Joey. Har du noe i ermet som sikkert mange på øya lurer på.

- Nei, trylle gjør jeg ikke, men at det kan bli litt rokkeringer på både ting og tang, kan hende skjer, sier Joey, og smiler lurt.

Islendingen har vært i Fløy før og kjenner klubben godt. Nå vil han få full oppbakking av samtlige ledd i og rundt klubben. Så nå er det kun opp til de som sparker ball utpå kunstgresset å finne veien til nettmaskene.

Lars Kristian
Joey kom til Fløy første gang i 2010. Da var han spillende assistenttrener under Bård Georg Karlsen. Videre ble han hovedtrener fra 2011 til 2014. Han dro ett år til Island før han kom ut til øya og Fløy igjen. Fra 2017 ble det Start og akademiet inne på Sør Arena før han ble hovedtrener for A-laget.

Nå får han med seg Lars Kristian Pedersen som assistent i Fløy. Han spilte her ute fra 2006 til 2015 og fikk med seg 225 kamper og scoret 59 ganger. De aller fleste med et godt venstreben. Etter karrieren i Fløy gikk turen inn til Lund og Donn. Der trente han laget opp fra 4. divisjon til topp fem i tredje.

- Dette blir spennende, sier Lars Kristian i en kjapp kommentar.

Joey Hardarson (bildet) og Lars Kristian Pedersen blir det nye trenerteamet fra 18. oktober og ut sesongen. (Foto: Fløy)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no