Legesekretær Liv Astrid Utsogn sier til N247 torsdag at Søgne Legesenter også onsdag tilbyr en 3. vaksinedose til de over 65 med flere onsdag. Dette så lenge der finnes doser å tilby. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Tilbyr 3. dose også onsdag

  Nicolai Prebensen
  12. okt. 2021
  16:14
Mandag skrev N247 om tilbudet fra Søgne Legesenter hvor det ble tilbudt en 3. dose vaksine til blant andre de over 65 år tirsdag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det kom faktisk ganske mange i dag og en godt voksen dame dukket opp og sa hun hadde lest om tilbudet på «brettet». Det er moro å se at de aller fleste følger med på nyhetene og siden vi har noen doser igjen vil vi tilby vaksine samme sted fra klokken 12.30 onsdag og så lenge det er vaksiner å tilby, sier Liv Astrid Utsogn ved Søgne Legesenter tirsdag ettermiddag.

Oppfriskningsdose covid-19, 3. dose tilbys til:
  • de over 65 år hvor det har gått minst seks måneder fra sist dose, det vil si de som fikk 2. dose innen påskeferien 2021
  • ikke fått vaksine siste 7 dager
- Det tilbys også 3. vaksinedose til de som bruker immundempende medisiner, er organtransplantert eller er benmargstransplantert. I tillegg tilbyr vi doser til de som går til dialysebehandling eller er HIV positive, avslutter Utsogn.
Sist oppdatert 13.10.2021 klokken 15:01 av Nicolai Prebensen

Vaksinedosene settes i 2. etasje i Søgne Helsehus. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no