Søgne FKs A-lag jublet etter seieren borte mot Lyngdal mandag kveld. (Foto: Frank Solås)

Søgne-herrene gjorde jobben: Nå venter tre «cup-finaler»

  Administrator
  11. okt. 2021
  22:16
Av Frank Solås

I en tett og sjansefattig kamp var det Søgne som trakk det lengste strået i den vanskelig borte-kampen mot Lyngdal mandag kveld.

I første omgang var Søgne det førende laget uten at laget skapte de store sjansene før laget tok ledelsen 1 – 0 ved Sander Tønnessen etter flott assist fra kaptein Ditlef Ueland. Flere mål ble det ikke i første omgang og lagene kunne ta pause med en fortjent borteledelse.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Presset bakover
Andre omgang startet med et lite overtak til Søgne, men etter hvert overtok hjemmelaget føringen i kampen og mot slutten av omgangen var ballen for det meste på Søgnes banehalvdel uten at hjemmelaget klarte å spille seg til de helt store sjansene. Mye takket være meget godt stopperspill av de to midtstopperne Morten Dalene og Jens T. Jærnes. 

Fire minutter på overtid blåste kamplederen for siste gang i kampen og slitne Søgne-spillere kunne juble for tre viktige poeng.

- Opptrådde disiplinert og profesjonelt
En rolig Søgne-trener Stefan Gislasson oppsummerte kampen på følgende måte: 

- Meget god første omgang hvor laget fulgt kampplanen til punkt og prikke. Ikke uventet ble vi presset noe bakover av et jagende hjemmelag, men Søgne-spillerne opptrådte disiplinert og hadde full kontroll bakover. Best på Søgne var hele laget. Nå reiser vi hjem for å klargjøre for tre «cup-finaler». Den første kommer neste mandag hjemme mot Giv akt/MK2. Etter det blir det mest sannsynlig to play-off kamper mot Randesund om opprykk til 3. divisjon, sa han.

Søgne FKs Sander Tønnessen fikk kampens eneste nettkjenning etter praktfullt forarbeid av kaptein Ditlef Ueland. (Foto: Frank Solås)

Midtstopperne Morten Dalene og Jens T. Jærnes etter en strålende kamp mot Lyngdal mandag kveld. (Foto: Frank Solås)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no