Styremedlem i Søgne handelsforening, Birthe Larsen oppfordrer til å handel lokalt og samtidig være med i høstens stempeljakt i Søgne. (Foto: Jon Aamodt)

- Skjer mye spennende

  Jon Aamodt
  12. okt. 2021
  10:38
- Etter suksessen i fjor gjentar Søgne handelsforening også denne høsten «stempeljakten» rundt i alle butikkene til våre medlemmer. Samtidig som butikkenes «prisfest» går av stabelen torsdag, starten også høstjakta på Tangvall, sier styremedlem i foreningen, Birthe Larsen til N247. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Har du først fått deg et stempelkort, så pass på at du får et stempel hver gang du handler. Du må handle i minst tre ulike butikker og ha ti stempler på kortet før dette leveres inn til en av butikkene. Aktiviteten varer fra 14. oktober til 20. november, forteller Larsen.

Lokker med flotte premier
Også denne høsten stiller medlemsbedriftene med en rekke verdifulle premier til stempeljegerne, og som tidligere er det om å gjøre å få stempelkortene fulle for så å levere disse med eget navn i en av butikkene for å bli med i trekningen. Flere gavekort i tusenkronersklassen er blant årets premier, og hovedpremien i år er et gavekort på kroner 5.000. 

- Handle lokalt
- Vi ønsker selvsagt at flest mulig skal handle lokalt her på Tangvall, og vi tenker det er viktig at folk benytter alle de bransjene som er representert lokalt. Akkurat nå har vi litt utfordringer med parkering og tilgjengelighet, men det er viktig å holde liv i butikkene også i slike tider. Heldigvis slipper vi nå å forholde oss til ulike smitteverntiltak hele tiden, og vi opplever at hverdagen igjen ser mer normal ut. Det skjer mye spennede på Tangvall i tiden fremover, men i mellomtiden håper vi flest mulig vil være med å ta vare på den lokale handelen vi har opparbeidet her i sentrum av Søgne, sier Birthe Larsen fra Søgne handelsforening til N247.

Hovedgevinsten i årets stempeljakt er et gavekort på kroner 5.000. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no