Det var bare guttespillerne til Fløy som holdt ut til slutt foran storskjermen i klubbrommet i Flekkerøyhallen. Foran fra venstre Elias Martinsen, Johan Martinsen og Johan Akeland Hillesund. Bak fra venstre Mathias Follerås, Nicolas Tacchi og Isak Rudolfsen. Helt bakerst supersupporter Uy Le Vu. (Foto: Arild Hansen)

Stortap for Fløy: Det var kun småguttespillerne som holdt ut i klubbrommet til slutt

  Arild Hansen
  09. okt. 2021
  17:04
Lørdag inviterte Fløy på ny til kamp på storskjerm i klubbrommet i Flekkerøyhallen. På stillingen 3-1 til hjemmelaget Vard/Haugesund gikk de voksne både lei og hjem. Det var kun klubbens småguttespillere som holdt ut, og fikk se direkte at det ble 5-1 til slutt.
 
Tragisk
Det de to lagene viste i de første 45, må være en av de mest tragiske omgangene som er levert i PostNord-ligaen i denne sesongen. Det eneste som skjedde av dramatikk kom da halvtimen var spilt. Fløys sisteskanse Ante Knezovic bommet fullstendig på det som skulle være ei helt enkel utboksing, og Jo Stålesen hadde ingen problemer med å gi vertene ledelsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Etter pausen hadde publikum i sildabyen knapt fått satt seg, før det stod 2-0 (Myklebust) etter et fomlende forsvarsspill. Et lite håp ble tent når Emil Pedersen reduserte etter en fin stikker fra Mathias Grundetjern. Men det ble med det fra et noe skadeskutt lag fra Flekkerøy.
 
To kjappe
Det ble 3-1 etter 59. minutter (Stålesen), og det lille knippe av de nevnte voksne, hadde knapt rukket å forlate klubbrommet, før den fjerde satt i nettmaskene bak Fløy-keeper Ante Knezovic  (Myklebust). Og nettopp nevnte Knezovic må ta ene og alene skylden for Vards femte scoring. Et tilsynelatende ufarlig langskudd fra rundt 23-25 meter gikk midt mellom hanskene, og vips i mål.

- Det var ikke noe moro utover i andre omgang, var den gjengs mening blant klubbens yngre spiller foran storskjermen.

Fra Haugesund fikk N247 følgende kjappe rapport like etter kampen;

- Her er guttene virkelig deppa. Mer er det ikke å si om det, sa oppmann Arild Nilsen på telefonen.
 
Nå spøker det
Lørdag vant Sotra over Fram Larvik. Dermed har de 24 poeng, og rykket fra Fløy i bunnen som ennå bare har 16 poeng. Hvis Nardo slår jumbolaget RBK2 søndag, kommer de ajour med Sotra. Nå spøker det for Fløy. Neste kamp er borte mot Levanger. Så blir det hjemme mot Kjelsås og RBK2. Seks serierunder gjenstår, og Fløy må muligens vinne fire av dem hvis det ikke skal bli Norsk Tipping-liga neste sesong.

Bildet er fra en tidligere bortekamp denne sesongen. (Foto: Vidar Røsstad, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no