Uavgjort i lokalderbyet

Søgne FK - Høllen FK 3 - 3 (2 - 2). Jeg synes dere er spreke, sa Søgnetrener Odd Arild Skonhoft til Høllentrener Morten Dokkedal etter kampen.

Det ble et lokalderby med nerve gjennom hele kampen på Søgne stadion onsdag kveld. Begge lag spilte en god kamp, og begge trenerne var fornøyde med uavgjortresultatet.
Fornøyde trenere
- Vi er kjempefornøyde med å spille uavgjort mot Høllen FK på bortebane. De har mye muskler og ikke minst kilo, noe som gjør det vanskelig for våre unge spillere, sa Skonhoft.
- Hadde noen fortalt meg at vi skulle spille 3 - 3 mot hjemmelaget hadde jeg ledd. Vi er fremdeles ubeseiret mot Høllen FK, sa Søgnetreneren. .

Det er nok Søgne FK som skal være mest fornøyd med resultatet.

Et lite hakk hvassere
Første omgang var jevnspilt og Høllen FK hadde en ball mer i nettet enn Søgne FK. Det målet ble annullert på grunn av offside, noe som i beste fall er en tvilsom avgjørelse.
I andre omgang var Høllen FK et hakk hvassere en bortelaget, men på stillingen var 3 - 2 var Høllen FK uheldige og headet ballen i eget mål.

En spennende og underholdende kamp som rundt 120 tilskuere fikk gleden av å se på Søgne stadion.

Sist oppdatert 21.05.2014 klokken 22.10 av Nicolai Prebensen
Morten Dalene scorer med en flott heading etter innlegg. (Foto: Nicolai Prebensen)
Jarle Rogstad og Kjetil Pettersen under kampen onsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)