Fløy treneren: - Bare å mobilisere og krige videre

På bildet over header Fløys Thomas Nygaard inn 2-1 scoringen som sikret de blå fra øya tre uhyre viktige poeng i kampen mot Odd2 søndag.

Blir en tøff høst
I helgen meldte høsten sin ankomst til landsdelen. Det igjen forteller at Fløy går denne årstiden i møte med en serieinnspurt som vil by på mange beintøffe kamper. Med den utsatte kampen mot Kjelsås, gjenstår det ni serierunder. I tillegg skal de blå bort og spille cupkamp mot Kongsvinger.
Fløy står etter søndagens seier med 14 poeng og er fremdeles nest sist på tabellen. Foran dem ligger Nardo med sine 17 etter å ha spilt 2-2 mot Arendal søndag. Men de har en kamp mindre spilt. Kjelsås, som ligger på sikker plass, har 18 poeng, og også en kamp mindre spilt enn Fløy. Nettopp derfor var 2-1 gevinsten mot de hvite og sorte fra Telemark uhyre viktig.

- Vant fortjent
- Dette smakte godt. Og jeg syntes vi vant fortjent, sa Fløy-trener Vebjørn Urdal etter kampen, samtidig som han er fullstendig klar over at det blir et rotterace utover høsten.
- Helt klart. Nå smakte dette i dag. Så er det bare å mobilisere og krige videre, føyer en blid trener til.
Det ble ingen nettkjenning før det var spilt i 51. minutter. Mathias Grundetjern ordnet den scoringen til hjemmelaget. Det ble 1-1 syv minutter senere da Fløys sisteskanse Ante Knezovic var ute på en aldri så liten bærtur. Lobben som Kristoffer Larsen sendte av gårde fra midtbanen, rakk han aldri tilbake på.
Viktig
Derfor ble headingen til Thomas Nygaard tre minutter senere, etter en corner, langt viktigere enn noe av det som hadde skjedd så langt i kampen.
På tampen ble det mye stillingskrig. Odd 2 løp og kjempet om en redusering, men Fløy-gutta løp like mye, og rodde tre viktige poeng i havn på Flekkerøy.
Både et fåtallig publikum og Fløy-spillere ble tilskuere til det meste som foregikk før pause på Flekkerøy. (Foto: Arild Hansen)