Debuterte på hjemmebane: - Jeg hadde hånden på straffesparket

Flekkerøy-gutten Markus Kristiansen fikk sin debut mellom stengene i PostNord-ligaen på hjemmebane søndag. Det ble 1-1 mot Notodden.
- Jeg hadde hånden på ballen på straffen, sa keeperen etter kampen.

Best før pause
Markus fikk sin debut etter åtte minutter i andre omgang borte mot Skeid da førstekeeper Ante Knezovic så det røde kortet etter ei tøff takling utenfor boksen. Dermed var det duket for Markus aller første hjemmekamp i A-lagstrøya. En kamp han kom veldig godt ut av. Det var kun et straffespark som hindret ham i å ikke kunne gå av banen med «nullen» i behold.
- Det var synd. Jeg hadde hånden på ballen, men det var ikke nok, sa Markus før han løp bort mot de blå tribunesetene for å snakke med glade kamerater som hyllet for en gjennomført god kamp.
Det var Fløy som var det førende laget før hvilen. 1-0 etter 17. minutter kom etter at Kristian Lien slo ei skreddersydd pasning i feltet mot Thomas Nygaard, som kunne styre ballen enkelt i mål. At Fløy i tillegg hadde to sjanser som endte i stengene, forteller litt om sjansene som var, men like mye om innefektiviteten som har preget Fløy i år.

To fete sjanser
Det var spilt tyve minutter av andre omgang da straffesparket kom, etter ei felling i Fløy-feltet. Etter utlikningen (Frithzall), overtok gjestene mye av spillet. To fete, og en halvfet sjanse dukket opp, men både Markus Kristiansen og hans forsvarere hadde fru Fortuna som medspillere i disse situasjonene.
- Vi førte kampen i første omgang, mens Notodden hadde de to sjansene etter straffen. Vi var vel mest farlige i sluttfasen, sa Fløy-trener Vebjørn Urdal etter kampen.
Fløy står med det ene poenget søndag med 11 poeng. Foran dem ligger Nardo med 15 og Kjelsås med 17 poeng.
Her scorer Thomas Nygaard (i blått) etter 17. minutter og gir Fløy ledelsen. (Foto: Arild Hansen)
Fløy-keeper Markus Kristiansen måtte bort å snakke med noen av fansen etter kampen. (Foto: Arild Hansen)