Bildet er fra 31. mars da 350 doser ble satt på få timer på Søgne Legesenter. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

500 nye vaksinedoser i uke 15

  Nicolai Prebensen
  07. apr 2021
  18:25
- Vi har fått veldig positive opplysninger om antall vaksiner som kommer fremover. I uke 15 får vi over 500 vaksinedoser og da kommer vi til å bli ferdig med bortimot alle ned til 65 år, sier nestleder ved Søgne Legesenter, Frank R. Andersen til N247 onsdag.

Han sier videre at siden det kommer så mange vaksiner har legesenteret ikke kapasitet til å ringe til alle de som skal få tilbud om vaksine.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Derfor ber vi dem over 65 år som ikke har fått tilbud om vaksine ennå om å sende en forespørsel til legesenteret på internett om vaksinering mot Covid 19 på linken du finner lengre nede i artikkelen.

- Den listen du kommer inn på er bare for at vi skal kunne oppfatte at du ønsker vaksine. Når du bestiller vaksinering via internett vil det først komme en bekreftelse på din bestilling, fortsetter han.

Når legesenteret går igjennom listen vil det komme en ny SMS med riktig tid/lege som bekrefter din vaksinetime. Det er viktig å være klar over at slik bestilling bare kan gjøres av personer som har fastlege ved Søgne Legesenter.

Dersom du sender en slik forespørsel bekrefter du at: 
  • Du er frisk / evt. melder fra dersom en får feber/infeksjon i kroppen før vaksinetimen (ved akutt sykdom og ved feber over 38 grader må timen utsettes).  
  • Dersom du har fått annen vaksine siste syv dager må en vente.  
  • Bruker du Marevan, Eliquis, Xarelto, Pradaxa eller Lixiane må disse ikke tas morgenen du kommer for vaksinering. 
  • Dersom du har hatt allergiske reaksjoner på vaksiner tidligere må du gi beskjed. 
Følg linken for bestilling av vaksine: 

Når du kommer inn på bestillingssiden velger du den timeboken som heter koronavaksine(O.B.S.: Lenken er blant listen over fastlegene).

- Vi vil ringe de som ikke er satt opp via internett, men det kan gå noe lengre tid. Alle skal bli fulgt opp. Dersom du er i tvil/ikke har blitt kontaktet og din gruppe er passert, vennligst ta kontakt.

- For øyeblikket får vi Pfrizer / BioNTec vaksinen (Comirnaty). Denne vaksinen settes i to omganger. Du får timen til 2. dose når 1. dose settes. Det går seks uker mellom 1. og 2. dose, avslutter Andersen.
Sist oppdatert 07.04.2021 klokken 18:33 av Nicolai Prebensen

Frank R. Andersen er nestleder ved Søgne Legesenter. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no